Skip to main content

Gâlceavă la CNA pe licenţa Click FM. Valentin Jucan către preşedintele CNA: „Doamna preşedinte, acesta este un comportament de birjar”

 

CNA

Trei membri CNA au avut discuţii aprins pe marginea prelungirii licenţei postului Click FM (fostul City FM). Subiectul, care a mai fost discutat într-o şedinţă în urmă cu două săptămâni, a revenit pe ordinea de zi întrucât reprezentanţii postului ar fi trebuit să mai prezinte o serie de documente la CNA.

Discuţiile aprinse au început după ce Radu Călin Cristea, membru CNA, a spus că refuză să participe la dezbaterea acestui punct deoarece „a avut deja loc o pronunţare prin vot”.

"ROF-ul (regulamentul de rodine şi funcţionare – n.r.) permite repunerea în discuţie a unui subiect. Sunt trei membri, între care şi eu", i-a răspuns tăios preşedintele CNA.

După ieşirea din sală a lui Radu Călin Cristea, un alt membru al CNA, Valentin Jucan, a intervenit spunând: „Doamna preşedinte, acesta este un comportament de birjar. La modul în care i-aţi răspuns colegului Cristea, care este membru al consiliul, şi faţă de această instituţie care nu este o căruţă.

Laura Georgescu – Vă rog, dacă tot sunteţi specialist, nu vreţi să-mi explicaţi ce este birjar? Un coleg care a minţit în şedinţa trecută şi care a trecut pe la fiecare coleg susţinând o minciună, domnule Jucan...

Valentin Jucan – Care este, doamnă, minciuna? Ştiţi cel mai bine să minţiţi.

Laura Georgescu – În secunda în care folosiţi termenul de birjar vă rog să luaţi un dicţionar pentru că nu sunt obligată să ascult limbajul dumneavoastră. Nu ţineţi lecţii. Minţiţi şi treceţi pe la fiecare membru al consiliului punându-i să facă lucruri ilegale. Nu mă interesează, nu în şedinţă publică. Nu vreţi să staţi la şedinţă mâine să facem discuţia noastră? Vă rog să respectaţi ordinea de zi. (...) Sunt determinată să duc ordinea de zi la capăt. Sunt determinată. Pentru asta sunt plătită. Nu mă interesează punctul dvs de vedere decât dacă face referire la ordinea de zi.

Valentin Jucan – Da, este vorba de ordinea de zi. Am spus că în această privinţă pentru acest punct de pe ordinea de zi vă comportaţi ca atare. Colegul nostru a cerut o explicaţie.

După ce şi-au vorbit pe un ton ridicat, Laura Georgescu a decis continuarea subiectului de pe ordinea de zi, în timp ce Valentin Jucan a decis să părăsească sala.

CNA a decis să acorde Radio City FM Bucureşti un răgaz de 30 de zile pentru ca reprezentanţii firmei să prezinte documentele necesare pentru prelungirea licenţei.

Licenţa Click FM a expirat pe 22 mai. Pe 4 iunie, CNA a avut pe ordinea de zi prelungirea licenţei. La momentul respectiv, un reprezentant al firmei care deţine licenţa a declarat că postul de radio, deţinut până acum de Adevărul Holding, se va întoarce la proprietarul iniţial, Adrian Andrici. „Contractul dintre Adevărul Holding şi firma Radio City FM Bucureşti a fost denunţat având în vedere că Adevărul Holding a intrat în procedură de insolvenţă", a spus Cristian Răileanu, directorul postului.

„Am lăsat Click FM pentru moment, dar intenţia noastră este ca din toamnă să intrăm pe City FM şi să revenim la formatul rock", a mai precizat directorul City FM.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus