Skip to main content

Michael Hastings, jurnalistul care a dus la demiterea unui general american, a murit într-un accident

 

Sursa foto: HuffingtonPost
Sursa foto: HuffingtonPost

Publicitate

Jurnalistul Michael Hastings (33 de ani), care a dus la demiterea lui Stanley McChrystal, comandantul trupelor americane din Afganistan, a murit ieri într-un accident de maşină care a avut loc la Los Angeles, scrie Huffington Post.

Poliţia americană a spus că un bărbat neidentificat a fost ucis în zorii zilei de marţi după ce automobilul său s-a izbit de un copac, în apropiere de Hollywood, şi apoi a luat foc. Medicul legist Fred Corral a precizat că trupul conducătorului auto a ars şi nu mai poate fi recunoscut şi a cerut o anchetă pentru a putea identifica victima.

Michael Hastings a devenit cunoscut pentru colaborarea sa cu revista Rolling Stone. Articolul său publicat în această revistă "The Runaway General" a dus la demisia generalului McChrystal din funcţia de comandant al trupelor americane din Afganistan în iunie 2010.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • unu' unu'
    L-au sinucis!
  • un roman un roman
    "accident"
  • biaggio biaggio
    Cum daunezi intereselor Marii Natiuni, cum te paste accidentu`
  • adrian adrian
    si uite asa au brevetat americanii metoda care nu lasa urme (de viata :) nici saddam, nici Gaddafi, nici dl ziarist american, nici Milosevici, nu stiu domle avura un ghinion fantastic...
  • geo geo
    Asta pare o stire de la Antena 3...pai recititi-o cu atentie... Medicul legist Fred Corral a precizat că trupul conducătorului auto a ars şi nu mai poate fi recunoscut şi a cerut o anchetă pentru a putea identifica victima...poate nenea jurnalistu a dorit sa se dea la fund si si-a inscenat disparitia...ori e mina murdara a CIA si aicea...e scenariu de film american caci... victima nu a fost identificata.
  • nume nume
    de unde se vede ca demiterea unui general american dauneaza grav sanatatii...
  • Jet Jet
    Un "accident", o lectie!

Trimite un comentariu

sus