Skip to main content

PARTENERIAT. ICEEfest începe mâine: ce e bine să ştiţi

 

icee

Publicitate

PARTENERIAT. Cu cateva ore inainte de deschiderea oficiala a ICEEfest – festivalul internetului din Europa Centrala si de Est organizat la Bucuresti de Thinkdigital, care incepe maine la Grand Cinema Digiplex din Baneasa – cifrele promit un eveniment notabil:

  • 1.550 de participanti inregistrati pentru conferinte si workshopuri pana azi la ora 09:00 (cifra finala, dupa inchiderea vanzarii de bilete, va fi in jur de 1.800, estimeaza organizatorii)
  • Delegati din 10 tari (Bulgaria, Turcia, Grecia, Cipru, Ungaria, Polonia, Croatia, Serbia. La care se adauga Romania si Republica Moldova)
  • Peste 90 de speakeri si invitati speciali in paneluri si discutii care reprezinta peste 50 de companii din regiune si din lume
  • In total, pe cele 3 scene ale evenimentului (1, 2 si VIP) se vor insuma peste 50 de ore de prezentari si dezbateri
  • In zona expozitionala, care va ramane deschisa pana in 9 iunie, adica si in weekend, si care este deschisa si publicului larg, nu doar participantilor care au cumparat un bilet, standurile principale vor fi in primul rand Orasul Digital Orange, Kinect & LG Playroom, Windows 8 Showcase, la care se adauga alte 10 standuri de dimensiuni medii ale altor parteneri.
  • Mai multe evenimente colaterale in cadrul evenimentului: CEO Masterclass - destinat top managerilor, Cannes Predictions 2013 by Leo Burnett, Get to Great Mobile Ideas by Saatchi & Saatchi, Viral Movie Night by IQads si Kiss FM, IAB MIXX Awards, Stars vs Internet precum si ICEEparty la Casa Vernescu.

Intrucat capacitatea totala a salilor este de circa 1.000 de locuri, simultan, organizatorii ii sfatuiesc pe participanti sa isi aleaga cu atentie evenimentele la care vor sa participe in cadrul ICEEfest, sa nu uite sa vina cu badge-urile primite pe e-mail printate si sa ajunga din timp, pentru a evita aglomeratia.

Festivalul este organizat in parteneriat cu Orange si cu sprijinul Microsoft - prin Internet Explorer 10 si Windows 8 – si va avea loc maine si poimaine la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus