Skip to main content

PRESA DE AZI. Accidentul din Muntenegru ţine încă prima pagină a ziarelor

 

Multumim MuntenegruDeşi au trecut patru zile de la cumplitul accident din Muntenegru, ziarele continuă să exploateze subiectul. Adevărul are pe prima pagină un titlu prin care mulţumeşte muntenegrenilor pe limba lor: “Respect, Muntenegru! Poštovanje, Crna Goro!”. Articolul vorbeşte despre omenia de care au dat dovadă muntenegrenii pentru a-i ajuta pe românii implicaţi în accident.

Publicitate

“Duminică dup-amiază la doar cinci minute după accidentul autocarului românesc, soldat cu 18 morţi, la Podul Grlo de peste râul Moroca, muntenegrenii de rând făcuseră deja primii paşi în râpă, pentru a ajuta victimele. Până ca acestea să ajungă la spital, zeci de medici liberi veniseră din propria iniţiativă la spital, unde donatorii de sânge formaseră deja cozi”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Tabloidele au pe prima pagină trimiteri la articole despre accidentul din Muntenegru. Libertatea tratează subiectul din perspectiva vinovăţiei şoferului care ar fi condus cu viteză. Iar Click! vine cu un reportaj din noaptea în care rudele au venit să ia acasă sicriele cu cei dragi. “Morţii din autocar, eroi la aeroport, “marfă” la IML”, este titlul de pe prima pagină din ziarul Click!.

Ziarul Evenimentul zilei are pe prima pagină un editorial semnat de Ion Cristoiu care vorbeşte despre doliul naţional ţinut ieri pentru victimele din Muntenegru. “Când Guvernul ascunde propria-i mizerie sub dliul naţional”, este titlul lui Cristoiu.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: Decizia CCR - sfârşitul Constituţiei lui Antonescu?
  • Evenimentul zilei: Oamenii lui Fenechiu controlează instituţiile cheie ale statului
  • ProSport: Cap de zmeu, inimă de leu
  • Gazeta Sporturilor: Cine a suspendat golurile?
  • Naţional: Iluziile politicienilor penali s-au spulberat!

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus