Skip to main content

PRESA DE AZI. ProSport: România în WC

 

presa de azi 10ProSport îşi deschide ediţia de astăzi cu titlu dur - "România în WC" - pentru un articol despre echipa de juniori a României, care "a avut unul dintre cele mai ruşinoase rezultate din istoria fotbalului românesc". Tricolorii mici au remizat 2-2 cu selecţionata Insulelor Feroe.

Publicitate

"Episod şocant la pauza egalului ruşinos din Feroe: cinci jucători din naţionala  Under 21 s-au ascuns în toaletă pentru a scăpa de reproşurile selecţionerului Săndoi. Dacă mai vrea un viitor, Federaţia română trebuie să-i descopere şi să-i pedepsească", scrie ProSport pe prima pagină.

Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre noua Constituţie prin care “parlamentarii vor ca Legislativul să poată trage la răspundere orice persoană fizică sau juridică, chiar şi pe magistaţi”. “Parlamentul se vrea superputere”, titrează Adevărul.

Cotidianul trustului Adevărul Holding mai scrie pe prima pagină că “senatorii şi deputaţii din Comisia pentru revizuirea Constituţiei au luat o decizie prin care pun sub semnul întrebării separaţia puterilor în stat. Comisia a adoptat, cu unanimitate de voturi, un amendament la actuala lege fundamentală, care prevede că orice persoană de drept public, orice persoană juridică privată şi orice persoană fizică are obligaţia de a se prezenta, direct sau prin reprezentant legal în faţa unei comisii parlamentare, în urma unei invitaţii scrise primită din partea acesteia”.

Evenimentul zilei are pe prima pagină continuarea unui serial despre Poşta Română în care se spune că instituţia “a moştenit datorii de peste 120 de milioane de euro, iar zeci de contracte dubioase au aruncat-o în pragul falimentului”. “Poşta Română, jefuită de Nelu Iordache, un general ex-SPP şi o firmă de pază”, este titlul de pe prima pagină din EVZ.

“Nelu Iordache (Blue Air) a facturat servicii inexistente, generalul Nicolae Bănuţă a încasat 20 de milioane dintr-un foc, iar firma de pază G4S este printre liderii pieţei de securitate. În prezent, autorităţile anchetează jaful de la Poştă”, mai scrie Evenimentul zilei pe prima pagină.

Ziarul România liberă îşi începe ediţia de astăzi cu un articol despre agricultura bio în care se foplosesc “colecţii de seminţe din întreaga lume, vechi de peste o jumătate de secol, care n-au fost modificate genetic”. “Legume proaspete din seminţe antice”, este titlul de pe prima pagină din România liberă.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor de astăzi.

  • Gazeta Sporturilor: Cade şi ultima Stea?
  • Click!: Iubitul Iuliei Vântur, 10 ani după gratii?
  • Naţional: Dan Ioan Popescu cere Guvernului Ponta să legalizeze escrocheriile lui Patriciu
  • Libertatea: Prigoană îi confiscă Adrianei Bahmuţeanu telefonul când intră la wc

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus