Skip to main content

PRESA DE AZI. Cazul cântăreţei Alexandra Stan, pe prima pagină a tabloidelor

 

presa de azi 18 iunieTabloidele Click! şi Libertatea îşi deschid ediţiile de astăzi cu articole despre cazul şocant al Alexandrei Stan, care a fost bătută crunt de impresarul Marcel Prodan. “Alexandra Stan, călcată în picioare de iubit”, titrează Click! pe prima pagină, iar Libertatea are pe prima pagină titlul: “M-a lovit cu picioarele în singurul rinichi pe care îl am”.

Publicitate

“Cântăreaţa Alexandra Stan a fost desfigurată de Marcel Prodan, impresarul ei, pentru că artista şi-a cerut banii pe concerte”, scrie Libertatea pe prima pagină.

“Cântăreaţa de 24 de ani trăieşte un adevărat coşmar. Alexandra Stan a ajuns sâmbătă la spital după ce impresarul Marcel Prodan, care i-a fost şi iubit, a bătut-o până a leşinat. Vedeta a povestit că problemele au pornit de la bani şi sunt mai vechi, ea încercând anul trecut să se sinucidă”, scrie Click! pe prima pagină.

Adevărul are pe prima pagină un articol despre noua Constituţie care a devenit “umbrelă pentru potlogăriile aleşilor”.

“Comisia de revizuire a Constituţiei a decis ca parlamentarii cu probleme penale să nu mai ajungă direct la Înalta Curte, ei urmând să fie judecaţi mai întâi de instanţele inferioare”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Evenimentul zilei îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre licitaţia CFR Marfă. “Americanii acuză jocuri murdare în licitaţia CFR Marfă”, titrează EVZ pe prima pagină.

“Compania OmniTrax a contestat vineri decizia Comisiei de privatizare a CFR Marfă, constituită la nivelul Ministerului Transporturilor, prin care americanii erau descalificaţi din cursa pentru preluarea celui mai mare operator de transport marfă din România”, scrie EVZ.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă: Târgul politic din spatele schimbării lui Marga
  • Gazeta Sporturilor: Băieţi răi
  • ProSport: Români la export: un milion bucata
  • Naţional: Licitaţii “şmenuite” chiar sub ochii DNA în ministerul lui Fenechiu!

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    Astea pe care le vdem noi pe la televiziuni sau prin reviste, si care se considera "VEDETE", sunt de fapt SCLAVELE unora.
  • geo geo
    Aoleu, ce frumos era aranjata, sa para pe bune la TVeu...pai sunt unii intrati in conul de umbra, care de dragul publicitatii gratuite - a se citi drepturi de imagine deformata vinduta pe mii de euro - si i-am vazut mutra botita pe la toate televiziunile...ar face cam orice...
  • Horea Horea
    Alexandra Stan: "L-am iertat, stiu ca ii pare rau, ca n-a gandit in acele momente si ca nu a putut sa se abtina, dar ..."

    Daca, dupa starea in care te-a adus, l-ai iertat (??!! ) inseamna ca esti o ... P.R.O.A.S.T.A !

Trimite un comentariu

sus