Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: L-a înfundat Mitică Dragomir şi pe Voiculescu?

 

Capturaţi ecranul complet 03.06.2013 094324.bmp

România liberă şi Evenimentul zilei rămân la subiectul Dan Voiculescu, Adevărul are pe prima pagină scutul american, iar tabloidele sunt cu Andreea Marin şi Iulia Vântur.

Paginademedia.ro prezintă în continuare titlurile de pe copertă a principalelor publicaţii.

  • Adevărul publică un articol despre George Friedman, analist politic şi redactorul-şef al publicaţiei de geoplitică Stratfor. „Scutul american nu salvează România”, spune specialistul.
  • România liberă rămâne la subiectul care a umplut televiziunile de ştiri în ultimele zile:  arestarea lui Sorin Alexandrescu, şeful Antena Group. L-a înfundat Mitică Dragomir şi pe Voiculescu?, se întreabă publicaţia. Dezvăluirile făcute de preşedintele Ligii de Fotbal arată implicarea fondatorului Intact în scandalul de şantaj, mai arată România liberă.
  • Evenimentul zilei îl atacă pe Dan Voiculescu şi pe zona de cercetare. Publicaţia scrie despre compania de cercetare CCSB, pe care politicianul o deţineDezvăluirea unui fost asociat al lui Voiculescu confirmă ceea ce scria EVZ acum o lună: Stăpânul antenelor păcălea opinia publică.
  • Capital scrie despre Căpuşele sistemului sanitarDeşi ameninţate cu insolvenţa, spitalele au bani. dar pentru alţii. În România există companii al căror singur obiect de activitate este furnizarea de servicii către unităţile sanitare. La preţuri mai umflate, dar acceptate fără întrebări de manageri.
  • Click! este cu ochii pe Iulia Vântur, despre care se spune că este în India unde s-ar căsători cu actorul Salman Khan: Familia din Iaşi îl place pe starul indian - Părinţii Iuliei Vântur îl vor de ginere pe Salman Khan. 
    • Libertatea scrie despre noua relaţie a Andreei Marin. Andreea, ştii cât riscă iubitul taă să stea cu tine?, întreabă publicaţia. Explicaţia pentru această întrebare vine tot de la tabloid: Membru al unei mişcări islamice moderate, medicul Tuncay Ozturk poate avea neplăceri din cauză că s-a afişat în public cu o femeie care nu îi este soţie.

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • urmeaza-ti bunul simt urmeaza-ti bunul simt
    Deci vad ca lucrurile stau asa: in tara noastra, unul ia mita, celalat da mita, iar cel care afla este ridicat de acasa si inchis imediat de catre autoritatea care se ocupa cu lupta impotriva coruptiei. In toata media se discuta daca a fost sau nu santaj, si cu aceasta ocazie nu se mai discuta defel despre contractul facut public pe internet si cusut cu ata alba intre Mitica si RCS.
    In referatul DNA pe care acestia il dau publicitatii inainte sa puna la dispozitie vreo proba acuzatului, se scrie cu litere mari si repetat ANTENA TV GROUP si nu se pomeneste numele lui IOAN BENDEI sau al RCS RDS.
    Inregistrarile convorbirilor telefonice si “ale mediului ambiental” mentionate in referat confirma temerile oricarui competitor (dintre putinii care au mai ramas) ai lui RCS RDS ca intradevar le sunt ascultate telefoanele si le sunt puse microfoane peste tot, mana in mana cu specialistii pe aceste practici.
    Se intelege din referatul DNA ca inregistrarile au loc cu multa meticulozitate de la inceputul procesului. Scopul este clar definit: producerea de dovezi asupra infractiunii de santaj. Pentru asta, conditiile juridice sunt studiate anterior: se poate vorbi de santaj numai in cazul unei persoane fizice si acea persoana trebuie sa sufere traume psihice. Ioan Bendei se intalneste de aceea de mai multe ori cu Sorin Alexandrescu, incercand insistent sa-l determine sa-l ameninte pe el personal. Bendei vorbeste in continuu de persoana sa, iar Alexandrescu refuza sa-I furnizeze dovezile de care are nevoie Bendei pentru a-si construi cazul. Ii raspunde: “dar nu e vorba de dvoastra” sau “despre ce vorbim?”, neintelegand inscenarea care i se pregateste in mod repetat.
    Intre miorlaielile continue ale lui Bendei, apar in referat comentariile procurorului ingrijorat de starea psihica plina de temere a lui Bendei. Ce sustin in final RCS si Bendei? Ca au dat mita lui Mitica, caz in care Bendei avea de ce sa fie ingrijorat cu adevarat de dezvaluirea pe care a facut-o Ciuvica, sau ca nu au dat mita, caz in care temerile lui Bendei nu ar fi trebuit sa existe?
    Contractul cusut cu ata alba il vedem cu totii pe net. Sumarul clauzelor pe care il face Ciuvica pe site-ul sau e corect si obiectiv. Este mita pe fata. Acum probabil se lucreaza la o sumedenie de acte aditionale intre Mitica si RCS care sa mai acopere urmele. Greu de acoperit asa ceva.
    De ce totusi DNA se uita insistent doar intr-o singura directie in care nu are nici macar competenta, ia oamenii cu duba de acasa pentru intimidare maxima si distrugerea imaginii, lucreaza cot la cot cu cei care dau mita de milioane de euro pentru producerea de dovezi incriminatorii asupra celor care au aflat de cazul de mita? Ce incredere sa mai avem in autoritati? Asa si-ar dori sustinatorii lui Basescu sa li se faca si lor dreptate personal cand or avea nevoie?
  • alex alex
    Mitica nu are cu ce sa îl înfunde pe Voiculescu
  • mad79 mad79
    nu e ca si cum RCS nu ar fi platit 70 de milioane de euro pentru drepturi?
    Nu vad ce ar avea de patit RCS,pentru un contract sparat,chiar daca e cu firma lui Dragomir,care conduce LPF!
  • Larisa Ispas Larisa Ispas
    Jos rds! o adunatura de hoti
  • Iulia Badescu Iulia Badescu
    O sa se clarifice lucrurile in cateva zile in legatura cu scandalul banilor (rcs-rds-dragomir) si o sa inchida gura tuturor mancatorilor de sa nu zic ce..de-alde Stancu.
  • miruna miruna
    scandalul banilor(rcs-rds - mitica dragomir) de aici s'a spart buba si a prins un bai sa suga puroiul toti basistii de mai sus
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Aprob ! Dar sa-l aduca la Jiji si pe partenerul de pahar Base I-ul !
  • Stancu Stancu
    Mafiotul asta de Dragomir trebuie sa mearga urgent la Gigi la o partida de table!

Trimite un comentariu

sus