Skip to main content

PRESA DE AZI. Ziarele de sport, cu Steaua pe prima pagină. GSP: UEFA, spune ceva!

 

Capturaţi ecranul complet 25.06.2013 123429.bmp

Ziarele de sport aşteaptă verdictul Comisiei de Disciplină UEFA în cazul Stelei. Deşi ar fi trebuit să se ştie de ieri dacă Steaua va fi sau nu exclusă din Liga Campionilor, UEFA întârzie să facă anunţul.

Tabloidele şi ziarul Adevărul deschid ediţiile de astăzi cu accidentul din Muntenegru, unde 18 români şi-au pierdut viaţa.

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi.

  • ProSport se întreabă Unde e Steaua? Publicaţia a descoperită că echipa românească nu mai apare pe site-ul uefa.com la secţiunea „turul al doilea preliminar”.
  • Gazeta Sporturilor a ales astăzi să nu ilustreze cu vreo fotografie principalul subiect de pe perima pagină. Titlul de copertă este un mesaj pentru Ufea, scris cu litere mari, pe un fond negru: UEFA, SPUNE CEVA!
  • Libertatea pune pe prima pagină imagini de la accidentul din Muntenegru. Tabloidul se întreabă dacă Autocarul groazei a fost condus de un poliţist? Aşa a şi fost. Informaţia a fost confirmată ulterior de către oficialii Ministerului de Interne, la posturile de televiziune.
  • Click! pune pe copertă un titlu dramatic, pe un fundal cu fotografii de la locul accidentului: O, Doamne! 47 de români, zdrobiţi în prăpastie.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus