Skip to main content

Preşedinţia a reclamat Antena 3 la CNA privind acuzaţiile că Traian Băsescu ar fi implicat în anchetarea lui Sorin Alexandrescu

 

Sursa foto: Mediafax Foto, Octav Ganea
Sursa foto: Mediafax Foto, Octav Ganea

Publicitate

ACTUALIZARE. Pe lângă sesizarea din cazul postului Antena 3 s-a discutat şi despre modul în care România TV a reflectat acest subiect. CNA a luat în discuţie emisiunile de ştiri şi dezbatere de la posturile Antena3 şi România TV, din perioada 30 aprilie – 4 mai, în care a fost comentat cazul Sorin Alexandrescu - RCS&RDS.

Votul pentru acest caz a fost amânat. CNA nu a reuşit să întrunească şase voturi necesare pentru aplicarea unei dintre cele două variante de sancţiuni propuse: amendă de 100.000 de lei şi întreruperea emisiei cu 10 minute. Fiecare dintre cele două sancţiuni au fost propuse pentru ambele posturi de ştiri.

Administraţia prezidenţială a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) că, în emisiunea "Q&A" difuzată de Antena 3, pe 1 iunie, au fost lansate "acuzaţii defăimatoare şi neadevărate" la adresa lui Traian Băsescu, potrivit cărora preşedintele ar fi implicat în anchetarea directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu.

CNA urmează să ia o decizie cu privire la această reclamaţie în şedinţa de astăzi.

Iată câteva dintre acuzaţiile pentru care Administraţia prezidenţială a sesizat CNA-ul:

Victor Ciorbea:

"În opinia mea, consider că toată această este o operaţiune, o acţiune a regimului Basescu - Udrea şi a celor pe care îi mai controlează, în DNA, în parchete, în servicii secrete, în justiţie s.a., îndreptată pentru analizarea şi cu anihilarea şi cu scopul precis al anihilării, sau dacă nu, măcar al înspăimântării celor din trustul Intact, a salariaţilor şi a proprietarilor acestuia (...)".

Mugur Ciuvica:

"Imediat după referendum, mie mi-a fost foarte clar, şi multora, altora, nu numai mie, că Traian Băsescu va continua să mişte lucrurile mai puţin ieşind el, stând ascuns la Cotroceni, dar lucrând cu instituţiile de care vorbea domnul Ciorbea, cu slugile lui din ţară practic, şi cu stăpânii lui de la Bruxelles. (...) Se pare ca ura lui Băsescu faţă de Dan Voiculescu e mult mai mare decât dorinţa lui de a rupe USL-ul şi atunci a venit prima mişcare cu trustul Intact al lui Voiculescu. (...). E şmecher Băsescu, şi-a mai pierdut el din elan, din astea, dar răutatea nu şi-a pierdut-o. A luat de la Voiculescu pe cel mai insignifiant personaj. Nu ştia nimeni cine-i Sorin Alexandrescu ăsta, nimeni, nimeni. Gândindu-se că, dacă luăm pe cutarică Alexandrescu de la intact, nu o să iasă nimeni în stradă, nu o să protesteze nimeni, nu o să se indigneze nimeni, că nu-l stie. (...) Ei, urmeaza, insa, vedetele de la Antene. Cu vedetele de la Antenă cred ca v-aţi prins şi dumneavoastră. Tactica e alta. Ştiţi că până acum, ca şi în cazul lui Sorin Alexandrescu, arestau şi după aia dădeau stenograme ca să arate uite de ce l-am arestat, pentru că a spus aia şi aia şi aia..(...) Şi atunci s-au gândit aşa: întai dăm stenograme cu vedete, după aia le plimbăm puţin pe la DNA şi le arestăm mai încolo (...)."

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Larisa Ispas Larisa Ispas
    marinarul de delta nu stie in ce directie sa mai incerca sa loveasca antenele si tot el plange ca este atacat? ce gluma buna.
  • mad79 mad79
    nu te lasa Base :)
  • penibil penibil
    nu poti dormi noaptea de ciuda ? =))
  • Teos42 Teos42
    Cu parsivenia cunoscuta nevotatul a lasat sa se mai linisteasca situatia si apoi a pornit ofensiva impotriva celor care-l demasca , pentru recuperarea pozitiilor pierdute . Iata cum marionetele basiste denilet si ghica se reintorc in csm , ''miscatura poporala'' se transforma in partid dupa ce in prealabil a adunat destule fonduri ca ''fundatie'' . Acum reclama la cna "Antena 3" dupa ce s-a aratat pe fata inamic al acestui post . Ce ticalosenie !!!

Trimite un comentariu

sus