Skip to main content

Sorin Alexandrescu: Am discutat cu administratorul Ioan Bendei exclusiv despre contractul cu SC Bodu

 

sorin-alexandrescu-3Directorul Antena TV Group Sorin Alexandrescu a spus ast─âzi, ├«n fa┼úa instan┼úei, c─â a discutat cu administratorul Ioan Bendei, nu cu persoana fizic─â, iar discu┼úiile au vizat exclusiv contractul dintre RCS&RDS ┼či SC Bodu, sus┼úin├ónd c─â voia ca documentul s─â fie "divulgat publicului indiferent de situa┼úie", relateaz─â Mediafax.

Publicitate

Tribunalul Bucure┼čti judec─â ast─âzi recursul f─âcut de directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, ├«mpotriva deciziei din 31 mai a Judec─âtoriei Sectorului 1 de arestare preventiv─â a sa pentru ┼čantaj.

Sorin Alexandrescu a fost audiat de instan┼ú─â, ar─ât├ónd c─â inten┼úia lui clar─â din tot acest caz era aceea de a realiza o anchet─â jurnalistic─â ce avea la baz─â un contract ├«ncheiat ├«ntre SC Bodu SRL, firma lui Dumitru Dragomir, ┼či RCS&RDS. Alexandrescu a sus┼úinut c─â, indiferent de situa┼úie, el dorea divulgarea c─âtre public a acestui contract.

Acesta a mai spus c─â este directorul general al Antena TV Group, ┼či nu al Intact Publishing, f─âc├ónd referire la adresa primit─â de Ioan Bendei la sediul RCS&RDS, care a fost transmis─â de Jurnalul Na┼úional, ce apar┼úine de Intact Publishing, ┼či ├«n care se solicitau informa┼úii privind contractul ├«ncheiat cu SC Bodu SRL.

Alexandrescu a precizat că a aflat despre acea adresă transmisă de Jurnalul Naţional chiar de la Ioan Bendei, în 26 aprilie, când acesta a venit la biroul lui.

├Äntrebat insistent de instan┼ú─â de ce ├«n intercept─âri apare c─â spune c─â s-a emis o adres─â c─âtre RCS&RDS ┼či c─âtre SC Bodu, Alexandrescu a declarat:

"Bendei mi-a spus de cinci-┼čase ori c─â un astfel de contract nu exist─â, iar eu am spus atunci c─â Antena Group va face adrese pentru verific─âri ┼či ├«n acest context reiese de pe intercept─âri men┼úiunea la sintagma de adrese. (...) El nega existen┼úa acelui contract, dup─â care ar─âta c─â va face verific─âri ┼či tot a┼ča".

LIKE. Fi╚Ťi la curent cu ╚Ötirile ╚Öi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • da, e un jeg periculos. si nu e prima oara cand cere "ceva". altii care n-au vrut sa "dea", n-au mai lucrat cu antenele. poate ca niste patroni de case de productii ar trebui sa iasa si sa spuna una...alta ...
  • ai sa razi dar nu este prost deloc. este un mare smecher si un mare spagar. iar fostul sot al Cameliei Voiculescu a avut sarcina de a se ocupa de dosarul lui, de apartenenta la servicii, samd. in orice caz omul este foarte periculos.
  • Am inteles ca Voiculescu Dan are obiceiul de a se uita minute in sir la fotografiile celor pe care urmeaza sa ii angajeze sau sa ii promoveze. Cred ca la f─â╚Ť─âul ─âstuia de inculpat Alexandrescu Sorin s-a uitat luni de zile, dor-doar o remarca ceva, vreo lumin─â ceva... Fa╚Ť─â de prost ca a ─âstuia eu nu am v─âzut... Pur si simplu pe ─âsta nu poti sa il lasi singur intr-o camer─â cu prize.

Trimite un comentariu