Skip to main content

28 Iulie. Dan Voiculescu, citat de DNA în cazul Alexandrescu

 

 DAN VOICULESCU

Publicitate

VOICULESCU, LA DNA. Dan Voiculescu este citat astăzi la sediul DNA, pentru a fi audiat în ancheta privind şantajarea administratorului RCS&RDS, Ion Bendei, scrie Evenimentul zilei..
El trebuie să explice procurorilor dacă ştia despre acest şantaj, deorece numele său apare în discuţile telefonice ale fiicei sale şi ale lui Sorin Alexandrescu. „Şi oricum tre’ să ai super grijă, te rog!? Ştii că … Acum mi-a dat şi mie tata grija aia. Să mă suni şi pe mine după aia”, era îngrijorată Camelia. Discuţia era după ce Alexandrescu s-a întâlnit cu Bendei: „Era foarte, foarte speriat că primise o adresă”.

În acest dosar sunt puşi sub acuzare fiica sa, Camelia Voiculescu, acţionar în trustul media al familiei, şi doi dintre oamenii săi de încredere, Sorin Alexandrescu, director Antena Group, şi Dan Matiescu, director Intact Publishing.
Şantaj la Felix TV. Dan Voiculescu merge la DNA pentru "grija" dată Cameliei 


ŞEDINŢĂ EXTRAORDINARĂ LA TVR. Ada Meseşan, membră în Consiliul de Administraţie (CA) al TVR, solicită organizarea unei şedinţe extraordinare a forului, în data de 30 iulie, având în vedere "practica" folosită în procedura de selecţie a managerilor din televiziunea publică, scrie Mediafax.

"Motivul este evident: batjocura faţă de angajaţii instituţiei şi dispreţul faţă de toate regulamentele şi procedurile la care s-au pretat cei care s-au erijat în organizatori şi coordonatori ai concursurilor pentru funcţiile de manageri ai TVR. Este inadmisibil că, nici la această oră, nu s-au făcut publice în TVR, persoanele care şi-au depus proiectele pentru funcţiile de manageri (un exemplu scandalos îl reprezintă cel privind selecţia pentru funcţia de director al Ştirilor TVR) deşi, tot la această ora, o comisie recurge la selecţia dosarelor care intră în concurs! Precizez că niciodată în istoria TVR nu s-a mai înregistrat o astfel de practică", se arată într-o solicitare a Adei Meseşan către membrii CA ai TVR, remisă şi agenţiei de presă Mediafax.
Ada Meseşan solicită o şedinţă extraordinară a CA al TVR pe tema selecţiei managerilor în SRTv


OMNICOM ŞI PUBLICIS S-AU UNIT. Omnicom şi Publicis, companii care ocupau locul 2, respectiv 3, în topul celor mai mari jucători din industria de publicitate din lume, au fuzionat, creând astfel un gigant în valoare de 35 de miliarde de dolari, scrie Wall-Street.ro, care citează Wall Street Journal.
John Wren, CEO al Omnicom, şi Maurice Levy, şeful Publicis, urmează să împartă conducerea noii companii, chiar dacă Levy se apropie de momentul retragerii din carieră.
Potrivit Wall Street Journal, noul nume al companiei va fi Publicis Omnicom Groupe. Entitatea va avea o cifră de afaceri de 23 de miliarde de dolari, eclipsând actualul lider al pieţei, WPP.
Fuziune de MLD. $: Doi giganţi din publicitate şi-au unit forţele


ZIARIST AMENINŢAT CU MOARTEA. ”Îl bat de îl scot în sicriu din oraş” – aşa sună o parte din ameninţările lansate de şeful poliţiei unui municipiu din România la adresa unui ziarist din Lugoj, scrie Evenimentul zilei. ”Vina” jurnalistului este că nu a închis ochii la ilegalităţile comise de cel care din postura de şef pretindea că are o comunitate întreagă la picioare şi imunitate politică.

S-a întâmplat la Lugoj. Redactorul şef al publicaţiei ”Redeşteptarea”, Daniel Groza, a ajuns să fie ameninţat cu moartea din cauza articolelor publicate.
Ziarist AMENINŢAT CU MOARTEA de şeful Poliţiei Locale: ”Îl scot în sicriu din oraş”


ALEX VIŞA A TRECUT LA GROUPM. GroupM România, unul dintre principalii jucători în managementul investiţiilor în media (RECMA 2012), l-a recrutat pe Alex Vişa începând cu luna iulie, acesta ocupând poziţia de interaction director al GroupM Interaction (GMI) a€“ divizia de digital a GroupM România, care oferă servicii de cercetare, comerţ, tehnologie şi dezvoltare în domeniul digital, scrie Wall-Street.ro.
În noua poziţie, Alex Vişa va coordona operaţiunile de digital derulate de agenţiile GroupM în România pe 3 direcţii strategice: dezvoltarea GroupM Interaction (GMI), optimizarea condiţiilor de buying pentru clienţii GroupM, precum şi implementarea în România a produselor şi tehnologiilor dezvoltate de GroupM pe pieţele mature.
Alex Vişa, de la antreprenoriat la interaction director al GroupM Interaction


SE LANSEAZĂ PRIMA TELEVIZIUNE PENTRU CÂINI. DOGTV, o televiziune americană care va difuza programe pentru câini şi căţei, 24 de ore din 24 şi şapte zile din şapte, va începe să emită la nivel naţional începând din luna august, pe frecvenţa operatorului american prin satelit DirecTV, care speră să "atragă" în faţa micilor ecrane patrupedele din cele 46 de milioane de familii americane care au cel puţin un animal de companie, scrie Mediafax.
"Este prima şi singura televiziune dedicată prietenilor noştri patrupezi, nu stăpânilor lor", a declarat Gilad Neumann, directorul executiv al acestei companii cu sediul general la Tel Aviv.
DOGTV, prima televiziune dedicată câinilor, va fi lansată oficial în Statele Unite


A MURIT UN CORESPONDENT BBC. Corespondentul BBC Jon Leyne, care a transmis, de-a lungul carierei sale de aproape treizeci de ani, ştiri de la Pentagon, de la biroul Organizaţiei Naţiunilor Unite şi Teheran, a murit la vârsta de 55 de ani, din cauza unei tumori, scrie Mediafax.

Leyne s-a angajat la BBC în 1985, a lucrat în funcţia de corespondent la biroul Organizaţiei Naţiunilor Unite la începutul anilor '90, apoi a mers în misiuni în Orientul Mijlociu, Europa şi Washington. De altfel, în timpul atacurilor teroriste din 2001, jurnalistul era în apropierea Pentagonului.
Corespondentul BBC Jon Leyne a murit la vârsta de 55 de ani

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    Il stiu pe Daniel Groza. Nu din cauza articolelor a fost amenintat , ci din cauza faptului ca politistii refuza sa cotiezeze la foaia care o conduce.Baietasul e un fel de Varan in Lugoj. Verificati cam cati bani publici s-au sifonat in ziarul condus de el.
  • Maximus Maximus
    Cum spuneam pe aici o cam dati de gard cu imartialitatea. Apare comentariul cu citez: "Dar stii, ne cam ustura limba de atata … lins!" in schimb nu apare raspunsul pe care i-l las eu.
  • marinika marinika
    acest ceausescu modern calca pe cadavre.dar uita ca si el este mai mult un cadavru decat un om si sa nu ne fie de mirare cand se va calca singur pe coada si se scufunda cum presupun ca s-a scufundat si flota romana in porturile norvegiene.
  • Maximus Maximus
    Pai si daca sunt 2 securisti de ce doar unul are dosar la Secu, de ce doar unuia i se deschid dosare penale pe banda rulanta in timp ce alalalt le are deja dar sunt ori puse in asteptare(pentru Sfantu Asteapta) ori sunt inchise si de ce doar unul e "pupat in fund" iar alalalt nu cand realiatea ne arata ca se intampla asta chiar sub ochii nostri in cel mai gretos mod cu putinta? Ca si cuvand in dictionar impartialitatea e buna.
  • protopopescu protopopescu
    doamne ce de lingai pe site-ul asta. dar Varanul nu e deranjat ca il pupati atat in fund? e jenant sa spui ca totul este fabricat politic. nu zice nimeni, sau ma rog nu oamenii inteligenti, ca marinarul e curat ca lacrima, dar nici motanul nu e ok. doi vechi securisti hoti, care au distrus alaturi de tovarasii lor aceasta tara. si noi suntem prostii care ii voteaza si care trebuie sa platesca in locul lor. pentru ca ei nu se trag niciodata la raspundere la modul serios. doar asa de fatada. credeti ca Voiculescu se va duce la puscarie? NEVER. poate doar cofetarul Alexandrescu si cu intendentul Matiescu. La fel cum nici basescu nu va face puscarie. nu in tara asta si nu in viata asta.
  • POSTACII mei dragi, treceti la treaba! Aparati-ma! POSTACII mei dragi, treceti la treaba! Aparati-ma!
    sasca, Axel, Ramona, iulia, ROBERT12, ANTIBASE --> am inteles sefu', asta si facem acum, te aparam.
    Dar stii, ne cam ustura limba de atata ... lins!
  • mihaela L mihaela L
    inca un abuz din partea masinariei de politie politica ce fabrica dosare la comanda politica
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Scuze pentru greselile din postare ! M-am grabit.
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Il detest pe turnatorul Felix pentru tot cea facut inainte de "89 dar si pentru cum si-a construit averea ! Asta nu na impiedica sa-l admir pentru ultimi ani in care a rezistat la toate presiunile securistului Basescu(cine lucra inainte de "89 in occident si nu avea dosar la securitate ? Un securist desigur !) aducandul pe acesta in stadiul de a vorbi de trustul lui Voiculescu in aproaoe toate interventile publice ce au legatura cu presa. RESPECT Dan Voiculescu pentru ani in care te-ai impotrivit ciumei basiste ce ameninta Romania si cel putin in ochii mei ti-ai mai spalat trecutul de turnator jegos !
  • ROBERT12 ROBERT12
    un om nevinovat tarat in mocirla basista in care sultanul si haremul sau se imbaiaza zi de zi.
  • iulia iulia
    Declarat nevinovat*
  • iulia iulia
    Aceste audieri vor spulbera orice suspiciune. Voiculescu va fi d
  • Ramona Ramona
    Dna a ajuns in final la tinta care i-a fost comandata! Este ridicol de evident ca acest dosar este o razbunare politica!
  • Axel Axel
    ...ori cu citatie la dna
  • Axel Axel
    Era de asteptat. Basescu s-a gandit la toate si la toti. Toti cei care nu sunt de partea lui se trezesc peste noapte ori cu dosar frumos gata scos din cuptor de la cotroceni...

Trimite un comentariu

sus