Skip to main content

30 Iulie. Claudiu Săftoiu: Selecţia managerilor în TVR este legală şi a fost aprobată

 

claudiu saftoiu (7)

Publicitate

MANAGERI ÎN TVR. Claudiu Săftoiu, şeful TVR, a declarat că selecţia managerilor în TVR este legală şi a fost aprobată de Consiliul de Administraţie al instituţiei, scrie Mediafax.

Ada Meseşan, membru în Consiliul de Administraţie (CA) al TVR, a solicitat organizarea unei şedinţe extraordinare a forului, în data de 30 iulie, având în vedere "practica" folosită în procedura de selecţie a managerilor din televiziunea publică.


Claudiu Săftoiu: Selecţia managerilor în TVR este legală şi a fost aprobată de CA al SRTv


PUBLICITATEA PE DISCOVERY. Volumul de audienţă furnizat de nişa televiziunilor documentare a fost mai mic în prima jumătate a anului cu 22,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Discovery Channel şi Animal Planet au suferit cele mai mari scăderi ale audienţei livrate: 56%, respectiv 53,7%, scrie Forbes România. Scăderile au survenit în contextul în care Discovery şi Animal Planet au ieşit din decembrie 2012 de pe reţeaua RC&RDS.

Canalul National Geographic a furnizat clienţilor publicitari 6.488,4 GRP’30 all urban, cel mai mare buget de pe această nişă, cu 8,4% mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. (Pe baza punctelor de audienţă - GRP’30, clienţii publicitari cumpără spaţii de publicitate de la televiziuni.)
Discovery şi Animal Planet au pierdut, National Geographic şi History Channel au câştigat publicitate


LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus