Skip to main content

Camelia Voiculescu, acuzată de complicitate la şantaj. Antena Group şi Intact Publishing, puse de asemenea sub acuzare

 

Sursa foto: Mediafax Foto
Sursa foto: Mediafax Foto

Publicitate

Camelia Voiculescu este acuzată de procurorii DNA de complicitate la şantaj în dosarul directorului Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, scrie Gandul.info.

Alaturi de Camelia Voiculescu, DNA a mai început urmărirea penală faţă de: Matiescu George Daniel, director general al Intact Publishing S.R.L., în sarcina căruia s-a reţinut complicitate la infracţiunea de şantaj, persoana juridică S.C. ANTENA TV GROUP S.A., în sarcina căreia s-a reţinut infracţiunea de şantaj, persoana juridică S.C. INTACT PUBLISHING S.R.L., în sarcina căreia s-a reţinut infracţiunea de santaj, scrie HotNews.ro.

Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu s-au prezentat, astăzi, la DNA, în jurul orei 9.45, pentru a da declaraţii în dosarul în care directorul Antena TV Group este cercetat pentru că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei.

Chiar în momentul în care se afla la DNA, din partea Cameliei Voiculescu, preşedintele Intact Media Group, a fost remis presei un comunicat în care aceasta acuză "lupta politică a regimului Băsescu".

De asemenea, Camelia Voiculescu arată, în comunicatul citat, că "nu există niciun cap real de acuzare" împotriva sa sau a membrilor familiei sale.

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei, să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV. Alexandrescu are interdicţie de a părăsi ţara.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristina cristina
    poate ma lamuresti si pe mine de ce ar trebui sa-l sustin pe voiculescu ? Voiculescu +basescu egal tot comunism.Asta ca sa stii parerea mea ca tot mai facut basista. Asa cum exista suspiciuni ca basescu a furat ( pina nu se pronunta o instanta este nevinovat ) asa si voiculescu a furat ( vezi cazul ica,crescent,grivco-metrorex ) .Asa ca nu-l mai prezenta pe pe Voculescu ca un mare patriot .Pt mine nu este decat un securist infect si marile vedete ale antenelor sunt niste fiinte care si0au vandut sufletul.
    PS : care este diferenta intre B1tv si antena 3 in viziunea ta?
    B1tv face macar o propaganda mai soft de cat antena 3 ! La antena 3 cum se inunda o localitate cum basescu este de vina .Tin sa le reamintesc ca de un an jumate ne conduce usl.Este responsabilitatea lor sa aloce fonduri nu a lui basescu sau a pdl-ul ? Apropo de gazele de sist si de rosia montana ce zici? Ca parca pt asta ati daramat guvernul ungureanu ! Brusc ati schimbat macazul si acum chevron are autorizatie de explorare .Se pregateste pe teava si Rosia montana !
  • Axel Axel
    Dragos vorbeste in numele tau! Nu trebuie sa iti dau tie explicatie de ce citesc un articol si de ce comentez. Opinia publica ar trebui sa fie mai dezvoltata in tara noastra. Asa nu ar mai razbate hotii precum presedintele basescu.
  • name name
    sper sa nu-l aresteze pe matiescu pana nu recuperam salariile restante!!!dupa aceea , multi ani de table cu jiji
  • Dragos Dragos
    Postacii lui Felix au fost chemati de urgenta din concedii, pentru a da o mana de ajutor famigliei Varanului.
  • cristina cristina
    Va rog sa corectati titlul. Este vorba de Antena Group
  • cristina cristina
    vezi ca la justitie este un procuror ruda cu tonta !
  • cristina cristina
    La multi ani de .................... puscarie membrilor familiei Voiculescu si tuturor directorilor manjiti din trustul intact ! Matiescule te-au ajuns blestemele celor care nu si-au incasat salarile ! imi pare bine
  • ROYCE ROYCE
    TOATE ACUZATIILE CARE I SE ADUC CAMELIEI VOICULESCU SUNT NEFONDATE SI NEINTEMEIATE.
  • vaideei vaideei
    Bineinteles ca au o mare vina. Si-au imprumutat vocile celor de la SRI, dupa cum urmeaza: Basescu l-a interpretat pe Alexandrescu, Morar pe Matiescu si Macovei pe camelia lu' tata.
    Basescu a scris scenariul, au mers in studioul SRI, au inregistrat convorbirile si saracii felixieni sunt acum cercetati penal pentru fapte de care ei nu aveau habar, in timp ce ei aveau alte preocupari: alexandrescu lucra la o noua reteta de prajituri cu margarina lu'Nadia, Camelia ii schimba scutecele lu' tati , scutece cumparate cu alocatia de la crescent, iar Matiescu urmarea consumul de hartie igienica in trust- in scopul ajustarii costurilor.
    Las' ca-i pune Ponta cu botu pe labe pe procurorii astia care persecute bietii copii.
  • Ramoona Ramoona
    Un dosar instrumentat de la Cotroceni si un DNA marioneta, asta este Romania!
  • Unu Unu
    Iar Basescu, Macovei, Morau &CO, PDL, n-au nicio legatura cu acest lucru ! :))))

Trimite un comentariu

sus