Skip to main content

Cartoon Network şi Lego, parteneri în franciza Mixels

 

Mixels logoCartoon Network şi The Lego Group au anunţat că vor crea împreună "o franciză globală de divertisment", Mixels, care va fi lansată în 2014 şi va fi dedicată întregii familii.

Publicitate

În cadrul proiectului, vor fi lansate, printre altele, animaţii (în principal scurtmetraje), o varietate de jocuri digitale şi un nou concept de joc de construit, care va avea elemente de colecţie.

Animaţiile vor fi difuzate la Cartoon Network şi pe cartoonnetwork.ro, iar creaturile colorate Mixels, care pot fi amestecate şi pot forma diverse combinaţii, vor fi personajele unor poveşti "pline de imaginaţie şi neprevăzut".

"În 2014 va fi lansată, în trei etape şi la un preţ mic, o gamă de miniseturi de construcţii care pot fi colecţionate. Fanii vor putea descoperi lumea Mixels şi pe telefoane de tip smartphone, cu ajutorul unei aplicaţii cu jocuri", se arată în comunicat.

"Acesta este următorul pas în evoluţia Studiourilor Cartoon Network şi creăm astfel conţinut original", spune Rob Sorcher, Chief Content Officer al Cartoon Network.

Proiectul va fi lansat în Germania, Austria, Elveţia, Benelux, Europa Centrală şi de Est şi Rusia.

Noutatea seriei Mixels "este capacitatea de a antrena publicul, care va deveni participant activ şi va putea crea personaje şi conţinut nou".

În cadrul francizei, Studiourile Cartoon Network vor produce scenariile, animaţia şi conţinutul digital, iar divizia Cartoon Network Enterprises va gestiona produsele cu licenţă, în afară de jucării.

The Lego Group se va ocupa de designul jucăriilor Mixels, de producţie şi distribuţie, precum şi de publicaţiile Mixels care vor susţine brandul.

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este o televiziune pentru copii care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Printre serialele reprezentative ale Cartoon Network se numără "Uimitoarea lume a lui Gumball", "Ben 10: Omnivers", "Să-nceapă aventura" şi "Un show obişnuit".

Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 21 de limbi şi 128 de milioane de case. Televiziunea Cartoon Network este operată de Turner Broadcasting, o companie a Time Warner.

The Lego Group este o companie privată, de familie, cu sediul în Billund, Danemarca. A fost fondată în 1932 şi este astăzi unul dintre liderii mondiali în producerea de jocuri pentru copii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus