Skip to main content

Intact ne linişteşte: “Antena 3 rămâne aici”

 

antena3

Publicitate

“Începerea acţiunii de urmărire penală împotriva Antena 3 S.A., într-un dosar în care jurnaliştii, angajaţii şi conducerea postului TV nu au absolut nicio implicare, pare o acţiune de intimidare menită, prin posibilele consecinţe juridice, să influenţeze activitatea sa editoriala”, spune postul de ştiri într-un comunicat.

Comunicatul postului, cu titlul “Antena 3 rămâne aici” vine după ce Mihai Gâdea a fost audiat astăzi în dosarul Sorin Alexandrescu – RCS şi după ce postul de ştir a fost pus sub acuzaţia de complicitate la şantaj.

"Respectand principiile si valorile democratice reale, Antena 3 - prin reprezentantii sai legali – va da curs solicitarior venite din partea institutiilor statului, dar isi rezerva dreptul sa reactioneze public si direct impotriva oricarui abuz", arată comunicatul.

Comunicatul integral Antena 3, în continuare:

"Antena 3 isi exprima ingrijorarea in legatura cu operatiunea fara precedent desfasurata de Directia Nationala Anticoruptie impotriva unei institutii de presa din Romania.

Inceperea actiunii de urmarire penala impotriva Antena 3 S.A., intr-un dosar in care jurnalistii, angajatii si conducerea postului TV nu au absolut nicio implicare, pare o actiune de intimidare menita, prin posibilele consecinte juridice, sa influenteze activitatea sa editoriala.

Mihai Gadea, CEO Antena 3, audiat astazi ca martor in dosarul deschis la cererea operatorului de cablu RCS-RDS, declara:

Antena 3 respinge toate calomniile si acuzatiile nefondate lansate de catre cei care incearca sa transforme operatiunea in forta a procurorilor intr-o vadita tentativa de a denigra cea mai credibila si indragita institutie de presa.

Am convingerea ca toti partenerii, telespectatorii si colegii de breasla inteleg ca inceperea urmaririi penale impotriva Antena 3 nu va afecta calitatea editoriala a productiilor noastre, nici relatiile comerciale, si nu va schimba atitudinea noastra ferma in fata oricarui abuz, indiferent impotriva carui cetatean al acestei tari este comis. Antena 3 a fost intotdeauna aici, este aici si va ramane aici.”

Respectand principiile si valorile democratice reale, Antena 3 - prin reprezentantii sai legali – va da curs solicitarior venite din partea institutiilor statului, dar isi rezerva dreptul sa reactioneze public si direct impotriva oricarui abuz."

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulia iulia
    Antena 3 nu are nici o implicare in acest dosar. Imaginea este atacata in mod clar si precis, insa aceasta tactica nu va da roade fiinda stim cu totii cine este in spatele acestor acuze.
  • Raul Raul
    pai asa vor si face...doar atat pot ei.
  • protopopescu protopopescu
    cea mai mare bucurie pentru romani ar fi ca basescu si voiculescu sa mearga impreuna la puscarie. asa ar arata justitia din aceasta tara ca este impartiala si ca isi face datoria. hai sa fim seriosi, amandoi au niste bube in cap de nu mai stiu ce sa faca cu ele. iar noi stam si ne certam aiurea. sigur poate ca unii isi iau bani aparandu-i pe unii sau pe altii. macar sa ne spuna si noua de unde si cat primesc.
  • gigi gigi
    @sasca
    Iei si tu 1 leu pentru postare sau plata e pe ora? Nu te invinuiesc, dar sunt curios.
  • gigi gigi
    Dar cui face propaganda?
  • sasca sasca
    Într-adevăr într-o tara securista condusa de către Băsescu Antena 3 trebuie sa dispară.
  • mihaela L mihaela L
    foarte bine ca este si sa ramana. Avem nevoie de unica televiziune care nu face propaganda macacului
  • A.R. A.R.
    :-)))))))))))))))) Fiindca ceilalti cititori nu-i mai baga in seama, postacii platiti de felix au ajuns să converseze între ei, să se susțină reciproc! Mare ti-e gradina....
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Ei, Ramona, dupa cum ne spun hoardele de basisti spalati pe scoarta cerebrala, pe toti cei 50000, pana la ultimul, i-a platit Voiculescu sa vina. Sau Iliescu. Sau Nastase. Sau minerii. Unul din astia sau toti in acelasi timp, depinde de la baseu la baseu, in functie de gravitatea cazului.
  • Mihai Dinvale Mihai Dinvale
    Este dreptul oricui să aibă o opinie, dar este obligatoriu ca omul să aibă raţiune, GOGULE!! Şi creier în funcţiune!!! Cum să nu-ţi dai seama de ticăloşiile băsesciene?! Poate ai noroc să le păţeşti şi tu, chiar dacă eşti atât de trepanat...
  • didi didi
    nu le inchide gura nimeni celor de la antena 3, dovada ca mananca zilnic ra... cu polonicul. daca erau cenzurati, nu mai apareau deloc, ma gandesc eu. dar atat timp cat ei ies seara de seara sa spuna ca e vina lui basescu ca nu merg bine lucrurile in tara asta condusa de peste un an de zile de usl si partidul lui voiculescu, care are ministru la agricultura, inseamna ca nu e cenzura. cind o sa iasa antonescu presedinte, ce o sa mai spuna? cu presedinte usl si guvern usl o sa spuna probabil ca basescu din opozitie le pune bete in roate... de aia nu au bolnavii de cancer medicamente, ca nu le da basescu, de aia nu se asfalteaza strazile si soselele si ne rupem masinile zilnic in gropi, pentru ca fura basescu asfaltul, de aia santajeaza antena 3 oamenii de afaceri din romania, ca ii obliga basescu...
  • andrei andrei
    asa as spune si eu daca as fi fan antena3 (USL)
    insa la mijloc e vorba de un santaj si trebuie pedepsit drastic.
  • Ramona Ramona
    Antena 3 si echipa de acolo este iubita in toata tara pt ca sunt cu adevarat profesionisti, s-a vazut si la petrecerea de la Craiova unde s-au strans 50000 de oameni, lumea este revoltata de ceea ce se intampla cu jurnalistii Antenei 3!
  • diazepam diazepam
    la puscarie cu turnatorul de la cotroceni ca ne-a omorat de tot acum incearca sa loveasca in antena 3 prin institutiile statului corupte controlate de el de orbul asta care se numeste presedinte.mi-e greata de tot sa plece dracu o data de acolo ca ne-am saturat de el si de prostiile care-i ies pe gura.
  • ROBERT12 ROBERT12
    lui basescu nu-i convine frate de ce se spune la antena 3 despre el si despre relatii dubioase pe care le are cu interlopii care ne-au mancat zilele.antena 3 sa ramana aici pentru ca ea oricum este in sufletele oamenilor.

Trimite un comentariu

sus