Skip to main content

Negocierile Mihaela Rădulescu - TVR, pe final. TVR discută şi cu Andreea Marin

 
Andreea Marin si Mihaela Radulescu 2
Andreea Marin si Mihaela Radulescu 2

Andreea Marin si Mihaela Radulescu

Publicitate

Negocierile dintre Mihaela Rădulescu şi TVR pentru emisiunea Duminica în familie sunt aproape finalizate, potrivit informaţiilor paginademedia.ro. Postul public discută în prezent cu mai multe vedete. Unul dintre numele cu care postul se află în negocieri este Andreea Marin. Detalii, în continuare:

Emisiunea Mihaelei Rădulescu ar urma să fie pe post din toamnă, duminica după amiază, şi va fi realizată cel mai probabil o ediţie înregistrată, una în direct, din informaţiile paginademedia.ro. Această variantă a fost propusă ca principală condiţie de Mihaela Rădulescu, după cum vedeta a declarat şi într-un interviu acordat în exclusivitate paginademedia.ro AICI.

Contactă de paginademedia.ro, Irina Radu, producător general la TVR, a confirmat că negocierile cu Mihaela Rădulescu sunt pe final.

Din informaţiile paginademedia.ro, şi Andreea Marin este în discuţii cu TVR. Irina Radu a confirmat informaţia, dar nu a dat mai multe detalii.

Contactată de paginademedia.ro, Andreea Marin a confirmat discuţiile cu postul public. Andreea Marin, pentru paginademedia.ro: „TVR m-a căutat şi mi-a făcut o propunere. Ei m-au rugat să vin cu un format. Mă bucur de această iniţiatică a lor pentru că foarte mulţi ani TVR a fost o a doua familie pentru mine”, a spus vedeta pentru paginademedia.ro.

În ce stadiu este formatul şi despre ce este vorba?Formatul este aproape gata. Relaţia cu TVR este acum la stadiul de propunere. Nu putem vorbi încă de certitudini”, a mai spus vedeta fără a da detalii despre tipul formatului.

Irina Radu - „Suntem în discuţii cu mai multe vedete, printre care şi Andreea Marin, dar nu putem da mai multe detalii în acest moment."

Paginademedia.ro a scris despre discuţiile dintre Mihaela Rădulescu şi TVR şi AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    raduleasca o maracuca plina de ifose, cele doua femei sunt expirate demult pentru tv, oricum eu nu ma uit la tvr pentru ca este o baliga uscata, eu cit pot spun la toti apropiatii nu va uitati la baliga uscata.
  • titi titi
    Andrei daca te crezi erou in a salva TVR ul profita si negociaza cu cei de la TVR, nimeni nu te impiedica sa faci asta!
    Vad ca ocupatia zilnica a romanului, este aceea de a ne scriem frustrarile pe net...
    Daca ai idei actioneaza !! Nu sta!
  • Andrei Andrei
    Da batrane, as vrea sa vad ca TVR are curajul si inteligenta sa aduca o figura noua, sa o creasca pe bani putini si pe urma sa o expedieze la bani multi la antene sau pro. Daca stai sa te gandesti bine, si Raduleasca si Marin au fost pitipoance la vremea lor.
  • Andrei Andrei
    Suntem in 2013, hellooo! :))
  • Bogdan N Bogdan N
    Nu am citit nici macar un comentariu "de bine". e trist. rautatea e mult prea mare. Atat Andreea Marin cat si Mihaela Radulescu au facut audiente bune de-a lungul timpului. Nu cred in ideea .... "sa-i aruncam pe toti" doar pentru ca au trecut de o anumita varsta. Cine vreti sa produca o emisiune la TVR...o pustoaica care a terminat IMA sau Scoala de tv ?
  • A-Men A-Men
    Irina Radu, este omul care nu face nimic concret, doar isi aduce gastile...! la Antena isi aducea din oamenii din TVR, pe fel si fel de colaborari grase, iar cei din Antena fluierau a paguba...fara a avea de lucru Dupa ce si-au tras sacul cu bani si au facut numai niste fasaieli..s-au carat tiptil ! Doar "esece" a la Moldova...
    Ha? Nu e asa ?
  • protopopescu protopopescu
    Irina Radu este o mare profesionista in divertisment. nici macar lateleviziunea numarul 1 in divertisment, adica Antena 1 pentru cei cu memoria scurta, nu a facut prea multi purici. diferenta este ca la Antena o lua Voiculescu la intrebari ce face cu banii pe cand la TVR - trai nineaca pe banii babacului.
  • puiutu puiutu
    TVR in loc sa caute idei, creiere si figuri noi, sa fie in pas cu vremurile - suntem in 2012, hello! - apeleaza la aceleasi personaje, devenite deja triste si de notorietate mai degraba prin divorturi si alte fite, decat prin treburi de calitate. Ambele ”starlete” sunt expirate, inchipuite vedete - ca multe altele din Romania - nicidecum ziariste, realizatoare adevarate, cu idei, concepte si creativitate. Lasati-ne cu zanele-astea de 2 lei!
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Doua matracuci !
  • Thor Thor
    Astea mereu au mers între ele pe principiul „ce face omul, face și maimuța”. Dar care dintre cele două e maimuța?
  • Adi Adi
    Sa nu cumva sa stricati programul lu madam pe Coasta de Azur.Una inregistrat alta in direct.Cum sa vina dinsa in fiecare saptamana! TVR parca face totul ca sa se ingroape singura! Dar nu fac si un sondaj sa vedem cine vrea sa plateasca taxa tv?
  • sorina dascalescu sorina dascalescu
    irina Radu e doctor in esecuri. Dupa ce a incercat cu expirata Tania Budi aduce alt personaj de mahala al carei rost ar fi sa isi numere banii de pensie.
  • andy andy
    de unde bani?de unde?

Trimite un comentariu

sus