Skip to main content

(P) Vineri, primul Black Friday cu rochii de mireasă. Reduceri de până la 90%!

 

Publicitate

(P) MIRESE, LA START! De la 17 milioane de 1,7 milioane! Este doar una dintre reducerile de la primul Black Friday cu rochii de mireasă. Este organizat vineri, 5 iulie, de către Mariage Fest, la Palatul Ghika.

Peste 500 de modele de rochii de mireasă sunt reduse cu până la 90% la primul Black Friday de acest fel.

Cele mai multe dintre modele, care aveau în mod normal un preţ între 15 şi 30 de milioane de lei se vor vinde la Black Friday cu preţuri înte 1,5 şi 3 milioane!

Evenimentul începe vineri, 5 iulie, la Palatul Ghica. Startul se dă la ora 17.00, iar reducerile se menţin până la miezul nopţii. Multe mirese din ţară au confirmat deja prezenţa, spun iniţiatorii evenimentului, Mariage Fest, organizator al Târgului Naţional de Nunţi.

PRESA, aşteptată de joi

Pregătirile pentru Weddings Black Friday încep de joi, când etichetele sunt efectiv actualizate cu preţurile reduse, iar rochiile sunt sortate şi aranjate.

Şi jurnaliştii sunt aşteptaţi la eveniment.

Vineri, 5 iunie, la Palatul Ghika, de la ora 17.00, nu rataţi primul Black Friday cu rochii de mireasă din România.

În America, astfel de evenimente sunt deja o tradiţie. Viitoarele mirese se înghesuie pentru a prinde reduceri. Câteva imagini sunt relevante:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • siscela siscela
    Ideea e buna dar organizarea e lamentabila! Nu exista aerisire coresp.cand astepti la etj 1...efectiv sa lesini. Dar n-ai unde sa cazi-se calca femeile in picioare.
    Trebuia alta locatie, disciplinat, cu programare exacta. Au venit oameni si din tara sa cumpere...pomul laudat!
  • maria maria
    Foarte tare! Felicitari.

Trimite un comentariu

sus