Skip to main content

Paula Iacob, Ecaterina Andronescu si Andreea Pora, abonatele posturilor de ştiri

 

paula iacobPaula Iacob, avocata cunoscutului Nuţu Cămătaru, ocupă, pentru a doua lună consecutiv, primul loc în topul personalităţilor feminine cu cele mai multe prezenţe în studio, potrivit celui mai recent studiu mediaTRUST.

Publicitate

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul şase posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV şi Money.ro TV, Realitatea TV şi Digi 24). Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele şase posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna iunie 2013.

În intervalul 1- 30 iunie, 2013, Paula Iacob a înregistrat 18 prezenţe în platourile TV, cele mai multe dintre ele fiind la postul de televiziune România TV, comparativ cu 15 apariţii înregistrate în luna mai, ocupând astfel prima poziţie în top.

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, urcă de pe poziţia a şasea, ocupată în luna mai, pe locul doi, cu 14 prezenţe.

Jurnalista Revistei 22, Andreea Pora, se menţine pe primele poziţii, ocupând în acest interval de timp locul trei, cu 13 apariţii.

Femeia de afaceri Monica Tatoiu ocupă locul patru cu 11 prezenţe, urmată de reprezentata PDL – ului Adriana Săftoiu, cu 10 prezenţe.

Gabriela Vrânceanu Firea a numărat 9 prezenţe, fiind urmată în clasament de Alina gorghiu şi Sulfina Barbu, fiecare cu câte 8 prezenţe în studio.

topul prezentelor feminine

Topul prezenţelor masculine

Primele locuri din clasamentul masculin rămân ocupate de către aceleaşi personalităţi: Bogdan Chirieac este primul loc cu 34 de prezenţe, urmat de Mugur Ciuvică, cu 27 de apariţii.

Sociologul Marius Pieleanu se clasează al treilea în top, cu 22 apariţii. Membrul PNL, Victor Ciorbea a înregistrat în luna iunie 19 prezenţe, Val Vâlcu 17 apariţii, iar Adrian Izvoranu, 16.

topul prezentelor masculine

Timpii de antenă ai liderilor partidelor politice

Mihail Neamţu, preşedintele Noua Republică, este liderul politic cu cele mai multe minute petrecute în studio, pe parcursul lunii iunie, 704. Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM a înregistrat 650 de minute, principalul subiect abordat fiind înlăturarea acestuia din partid.

Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢCD, este pe locul trei, cu 525 minute înregistrate, urmat de Crin Antonescu (PNL) şi Victor Ponta (PSD).

Preşedintele Partidului Verde, Remus Cernea, coboară de pe locul întâi, pe poziţia a şasea.

timpii de antena

Cei mai activi reprezentanţi ai partidelor politice

Victor Ciorbea (19 prezenţe), Ioan Ghişe (15 prezenţe) şi Sorin Roşca Stănescu (11 prezenţe) sunt cei mai activi reprezentanţi ai partidului PNL.

Locul doi este ocupat de PSD , ai cărui cei mai activi reprezentanţi au fost Codrin Ştefănescu (14 prezenţe), Ecaterina Andronescu (14 prezenţe), Cătălin Ivan(13 prezenţe) şi Liviu Pop (13 prezenţe).

PDL- ul a fost reprezentat de Gheorghe Ialomiţeanu (12 prezenţe), Florin Popescu şi Adriana Săftoiu fiecare cu câte 10 prezenţe.

Partidul Conservator - a avut ca reprezentanţi la posturile Tv pe Dumitru Pelican şi Sergiu Andon, fiecare cu câte 12 prezenţe.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tanta tanta
    pe d-na Pauna o consideram varful avocaturii dar m-am inselat amarnic , probabil ca exista si un revers.
  • lari lari
    sunt spații care trebuie umplute și madamele citate sunt mai „disponibile„ ! coana paula iacob a devenit isterica, de necontrolat, în discuțiile despre câînii maidanezi, fiind platită să vadă și câîni care ajută în toate situațiile, uitând să spună că e necesar dresajul animalelor pentru ajutor, altfel ei sunt pericol suplimentar în caz de dezastre, lucru care ar trebui luat in consideratie de oficiali !madam e plătită de asociațiile de câini, poate ne consiliază și pe noi cum să scăpăm de o „iubitoare de câîni„ care nu și-a plătit intreținerea de mai mulți ani, vrea s-o întreținem noi, a purtat pe toți sefii de asociație la procuratura, pe motiv ca nimeni nu are voie sa-i ceară să-și plăteasca datoriile, au văzut că e psihopată și ce dacă pentru nebuni nu există legi, noi trebuie să-i suportăm și nebunia și câînii împuțiți ! NEBUN LA NEBUN TRAGE !
  • Maximus Maximus
    Despre Andreea Pora nu pot sa spun decat atat: - Pu pu pu!
  • jean jean
    ha, ha :)
    o babă, o abramburică și o plagiatoare - pui pariu că au draicucher acasă?

Trimite un comentariu

sus