Skip to main content

Prima TV lansează un reality-show cu vedete. Alex Velea prezentator

 

o vara tralalaPrima TV lansează din 17 iulie reality-show-ul O vară tra-la -la în care mai multe vedete autohtone îşi vor înregistra o melodie în studiou şi apoi se vor ocupa intens de promovarea ei pe radio, la TV şi în oricare lor de pe litoral. Emisiunea va fi difuzată în fiecare miercuri, de la 20.30.

Publicitate

Alex Velea este cel care va aduna vedetele şi va da startul competiţiei.

Vedete precum Antonia, Cabron, Anna Lesko, Corina Bud, Mihai Ristea, Nico, şi Sore se vor "bate" în această emisiune pentru ca piesa lor să devină hitul verii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andy andy
    daca si Alex Velea are stofa de prezentator......atunci Buruiana ar trebui sa prezinte stirile in locul Andreei Berecleanu sau Esca
  • alin alin
    Alex Velea e cel mai arătos dintre vedetele masculine de la noi. Cred că emisiunea asta o să aibă succes şi datorită lui.
  • Messer Messer
    Domnisoara Carmen, dumneavoastra jucati si scrabble cu literele de pe tastatura?...
  • GEORGE GEORGE
    Ne-am saturat de vedete. Dar cel mai grav (foarte grav) este faptul ca a devenit prezentator/realizator/ moderator si ALEX VELEA, adica cel mai urat om din adunatura noastra de „vedete”. Bai, frate, asta e urat rau si va dati seama ca lumea nu se va putea uita la el ca sa nu viseze ceva inspaimantator.

Trimite un comentariu

sus