Skip to main content

Radio România s-a conformat. CNA i-a aprobat grila de vară

 

Sursa foto: Cotidianul.ro
Sursa foto: Cotidianul.ro

Publicitate

Radio România Actualităţi s-a conformat cerinţei Consiliului Naţional al Audiovizualului de a mări durata unor emisiuni culturale şi religioase, pe care postul public de radio le redusese, ca timp, în noua grilă de vară.

În şedinţa trecută, Consiliul a respins solicitarea Radio România Actualităţi privind schimbarea de grilă tocmai din motivul reducerii procentelor de emisiuni cultural-religioase, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Cum s-a conformat postul de radio?

Postul public de radio a mărit timpul emisiunilor Radioul de sâmbătă seara şi Maraton de duminică la o oră şi zece minute fiecare, iar timpul de emisie al programului Actualitatea credinţei a crescut cu un minut.

“Nu văd nicio problema ca o emisiune de două ore şi jumătate să fie redusă la o oră şi 10 minute”, a spus Monica Gubernat.

Emisiunile din cauza cărora grila de programe a postului de radio a fost respinsă iniţial:

  • Actualitatea credinţei, difuzată de luni până joi, a cărei durată s-a redus de la 20 de minute la 5 minute,
  • Radioul de sâmbătă seara, difuzată sâmbătă seara, care şi-a redus durata de la 2 ore şi 50 de minute la 55 de minute.
  • Maraton de duminică, a cărei durată a fost redusă de la 2 ore şi 50 de minute la 55 de minute
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Secu Secu
    Cu radioul de sambata seara mai e cum mai e dar maraton duminical e festivalul rusinii direct. E bine sa fi pupat unde a trebuit, la momentul potrivit. nea rusu alexandru stie cel mai bine. La mai multe Radio rusini baieti
  • geo geo
    daca aveti placere, va invit sa o ascultati seara la RRA pe doamna Ruxandra Sararu...cu o emisiune de o aproape o ora de interviuri... asa pentru intelectuali...ei si ce o sa ziceti, RRA nu este obligatoriu sa faca rating...

Trimite un comentariu

sus