Skip to main content

Sorin Alexandrescu, din nou la DNA. Şeful Antena Group are interdicţie să părăsească ţara încă 30 de zile

 

sorin alexandrescuTribunalul Bucureşti a decis astăzi să-i prelungească lui Sorin Alexandrescu, şeful Antena Group, interdicţia de a părăsi ţara cu încă 29 de zile,. El s-a prezentat astăzi de dimineaţă la sediul DNA Bucureşti, acolo unde a fost audiat de procurori în dosarul de şantaj asupra directorului RCS&RDS, Ioan Bendei, scrie B1.ro.

Publicitate

Magistraţii au decis pe 6 iunie ca Alexandrescu să fie cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că l-a şantajat pe administratorul RCS&RDS. Prin aceeaşi hotărâre, instanţa i-a stabilit lui Alexandrescu interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile.

Şeful Antenelor l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV, spunându-i că altfel va fi făcută o anchetă jurnalistică în care se va arăta că a dat mită 3,5 milioane euro pentru a obţine drepturile de retransmisie a unor televiziuni.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximus Maximus
    Nu, nu ma plateste nimeni. Doar ca, pot sa inteleg un om prost(nu se nasc toti oamenii perfecti), un om nebun (incerc chiar sa ajut in cazuri de genul asta daca am ocazia) dar daca omul sufera de nesimtire crasa(indiferent ca bonus si de una din bolile mai sus amintite) mi se activeaza o chestie numita dispret si atunci ma port ca atare.

    In legatura cu figuratul, dat fiind ca stiu exact ce inseamna(exista si o tona de DEX-uri online pentru tampiti) m-as fi asteptat sa-mi arati mai bine niste figuri. Sau in cazul tau ...
  • anna anna
    Maxiumus...ma cheama Anna, deci pot "pupa zeghea" unde vrea muschiul meu femeiesc fara sa fiu banuita de "sau in cazul tau". Dar daca aveai macar 3 neuroni sanatosi in cap, ti-ai fi dat seama ca urmatoarele cuvinte: "pupa-i-as zeghea sa i-o pup" sunt la figurat. Daca nu intelegi ce inseamna, da un semn si te invat cum e cu "figuratul". Asta fara sa fiu banuita ca in "cazul meu"... Si nu inteleg. Macar te plateste cineva pentru ca stai si ne pui la punct pe toti care avem nesimtirea sa il vorbim de rau pe Alexandrescu? Ori esti unul din acolitii lui care ii saruta partea dorsala(doamne, cati din astia sunt in Intact) sau nu te-ai intalnit deloc cu acest personaj(pe plan profesional) si vorbeste gura fara tine. In ambele cazuri, replicile tale sunt total lipsite de umor desi te scremi sa spui o gluma. Si un om fara umor poate latra cat doreste el, e penibil. O replica ironica si bine ticluita iti ridica la plasa si te face sa gandesti ce mama dracului sa raspunzi. Tie iti raspuns fara sa ma gandesc prea mult: Maximus, ma plictisesti maxim.
  • Alexx Alexx
    Oricine nu pupa macacul in dos e bun de dat cu subsemnatul la DNA... Halal tara!
  • Maximus Maximus
    Te-am ofticat si crapa chisca in tine? Ok, mie imi convine?
    Apropo, tu poti sa joci Vrajitorul din Roz, Rozul Basului ... de la Macac.
  • Iulia Badescu Iulia Badescu
    Inutila aceasta interdictie. Nu are nici un motiv sa plece din tara Alexandrescu fiindca e nevinovat. Deja devine penibila situatia asta.
  • Radu V. Radu V.
    "(...)pentru a obţine drepturile de transmisie a unor televiziuni."?!?
    mai "pune-ti" si voi mana pe cartea de gramatica bai jurnalistilor on-line!!!
  • Dan ”domprofesor” Voiculescu Dan ”domprofesor” Voiculescu
    Maximus? Hahaha! Cum băi cofetare să fii chiar atat de neinspirat, ca sa folosec un eufemism, să îți pui nick-ul ăsta? Cum sa fii tu ”maximus”?...În ce domeniu, băi amărâtule?
    PS1: Pentru a vedea ințelesul cuvantului eufemism, marș la DEX, husene!
    PS2: Inteleg că nu-ți place Burlacul...Bine, o sa jucati Romanii au talent. E ok, asa?
  • Maximus Maximus
    Dom Profesor nu cumva era Basescu zis Macacul? Parca asa-i spunea Haissam fugitul printre berbecuti.
    In fine, expunerea ta despre viata de parnaie e totusi interesanta, mai ales daca ai si experimentat asa ceva, n-aveai altfel cum sa ne povestesti cu atata lux de amanunte.
  • Maximus Maximus
    Si daca te grabesti si pupi zeghea unde nu trebuie? Sau in cazul tau ...
  • A-Men A-Men
    Cofetare, poti sa mai exersezi la impachetatul ciocolatei !
    E, ce zici? Fiecare va plati in viata, pentru ce a facut ! ;)
  • anna anna
    Daca asta ajunge "burlac",jur ca de data asta ma uit si eu la emisiune. Imi iau si foaie si pix ptr ca sigur o sa invat cum se face televiziune. Omul e competent, competent, competent, pupa-i-as zeghea sa i-o pup.
  • Dan ”domprofesor” Voiculescu Dan ”domprofesor” Voiculescu
    Ce mai faci, cofetarule?...Se pare ca astia de la DNA tin mortis sa iti aduca aminte ca prajiturile se tin la racoare. Dar nu-i bai, astept cu interes sa ne zici tu de acolo (stii tu de unde) cum se face televiziune. Ideea e sa nu ii deranjezi pe baietii aia prea tare ca or sa te puna sa fii eroul principal in ”Burlacul” - nu miza ca celula e prea stramta...

Trimite un comentariu

sus