Skip to main content

Televiziunile au scăpat fără sancţiuni în cazul surorilor "lesbiene" Roller Sis

 

roller sisPosturile Antena1, Antena2, Acasă TV şi Kanal D au scăpat fără sancţiuni pentru difuzarea unor imagini indecente şi pentru abordarea subiectului relaţiei incestuase dintre cele două surori de la Roller Sis.

Publicitate

"Nu este o temă care trebuie să fie accesibilă minorilor. La Răzvan şi Dani şi Acces Direct nu avea ce să caute un astfel de subiect, iar la Acasă nici atât", a spus Narcisa Iorga, membru CNA.

Subiectul a fost abordat în emisiunile Un show păcătos (Antena1), Acces direct (Antena1), Neatza cu Răzvan şi Dani (Antena1), Agentul Vip (Antena2) şi Poveştiri adevărate (Acasă TV).

Narcisea Iorga a propuns o amendă de 10.000 de lei pentru Kanal D şi somaţie pentru Antena1 şi Acasă TV. Ea a considerat că postul Kanal D a încălcat mai grav legea pentru că "le-a promovat pe domnişoarele respective şi a promovat imagini mai mult decât indecente, mai indecente decât la celelalte posturi".

Au mai fost făcute două propuneri de sancţionare, una din partea lui Radu Călin Cristea - scrisoare de atenţionare pentru Antena1 (Neaţa cu Răzvan şi Dani) - şi una din partea Monicăi Gubernat - somaţie pentru Kanal D şi Acasă TV.

Laura Georgescu, preşedinte CNA, a propuns o sancţiune intermediară, o somaţie publică pentru Kanal D şi Acasă TV şi scrisoare de atenţionare pentru Antena 1 (Neatza cu Răzvan şi Dani). Votul pe acest subiect va fi reluat în şedinţa următoare, care va avea loc peste două săptămâni.

Surorile de la Roller Sis s-au sărutat în direct la Un show păcătos. Capatos le-a pus pe fete să se sărute pentru a demonstra că nu este vorba doar de o campanie de marketing. În emisiune s-a vorbit şi despre sex. Capatos le-a întrebat dacă au făcut sex. Iar una dintre fete a spus că sex-ul se face între o femeie şi un bărbat. Cu toate acestea una dintre surori a spus: “Suntem bisexuale”.

Narcisa Iorga, către reprezentantul trustului Intact:

“De ce era nevoie de imaginile cu fetele indecente la ora aceea? Imaginile putea fi editate ca să nu fie indecente.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lolo lolo
    Si ce lege incarca bai comunistilor? Ca voi singur incalcati drepturi si libertati fundamentale prin aceste cenzuri.

Trimite un comentariu

sus