Skip to main content

Voiculescu tatăl către Băsescu: Să se bată cu mine, nu cu copiii mei

 

INTERVIU DAN VOICULESCU - ZIARUL GANDUL"Fiica mea a fost chemată la DNA într-un dosar în care presupusul făptuitor a fost eliberat cu mult timp în urmă, prin decizia unanimă a unui complet format din 3 judecatori, din lipsa evidentă de probe şi de pericol public", scrie Dan Voiculescu pe blogul său.

Publicitate

Voiculescu le solicită "celor care vor să se răzbune pentru o suspendare confirmată democratic ( a lui Traian Băsescu - n.r.) (...) să aibă curajul de a se lupta cu mine, nu cu copiii mei".

"Luptati deschis, nu hartuiti copiii!", le mai spune Dan Voiculescu "celor care vor să se răzbune pentru o suspendare confirmată democratic".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Cat tupeu are nemernicul asta????!!!
  • B0B B0B
    Stati mai rasfirati tovarasi, mai rasfirati...
    Numarati pana la 3 si respirati adanc, sa nu va apuce apoplexia si sa ramana tov. Voiculescu fara gherila de postaci.
  • Axel Axel
    Dragos la datorie ca de fiecare data, ma intreb cat iti iei pentru a da paste la acelasi comentariu pe o gramada de site-uri? plateste bine spurcatul de la cotroceni?
  • penibil penibil
    Nu dispera varane ca mai faci tu alti copii daca pe astia iti pune sechestru si ii radiaza de la Registrul Comertului =))
  • Pandele Pandele
    Felix e funny. Pai daca vorbim de copii, poate ar vrea sa vorbeasca si de EBA si cate emisiuni i s-au dedicat la A3. Acuma nu ca EBA ar fi Alba ca Zapada, dar comparata cu Camelia Voiculescu n-are nici 10% din forta de a schimba ceva in Romania.
    Varane, cine ridica primul copilul, de copil va pieri.
  • cristina cristina
    Raducu mama te rog sa ma lamuresti si pe mine care este abuzul ? Ca sa inteleg si eu
  • Printz72 Printz72
    Nene Shultz, probele sunt suficiente sa-si petreaca urmatoarele vacante alaturi de Becali. Fratilor, nu putem trata cu superficialitate subiectul. Este o lupta cu reminiscentele trecutului in care justitia isi face, in sfarsit, datoria. Voiculescu si familia au facut avere prin santaj, furt, manipulare. Dar vestea proasta si pentru Cami si pentru "taticu" este ca vor intra cat de curand la puscarie. Razboiul lor nu este cu Basescu. Razboiul lor este cu justitia. C'est la vie.
  • Dragos Dragos
    Postacii lui Felix au fost chemati de urgenta din concedii, pentru a da o mana de ajutor famigliei Varanului.
  • Horea Horea
    @closca si crisan

    1. Nu cred ca poti fi , in acelasi timp, si closca si ... crisan!

    2. Chiar nu stii unde se aseaza (amplaseaza) un raspuns la un comentariu?

    3. "nu poti sa pirzi ceva ce nu ai avut deja"
    Adica angajatii Antenelor nu au avut caracter? Eu la ei ma refeream in comentariul expus mai sus.

    4. " basescu nu are caracter..."
    Am pomenit eu de Basescu?
    De ce mi-l introduci pe "gat?"
  • Shultz Shultz
    Probele sunt total insuficiente pt a fi invinuita. Si totusi, dragii nostri procurori, nu se dezmint si mai savarsesc inca un abuz.
  • ilinois ilinois
    Bravao Cristina , felicitari , arde-i pe bolnavii de antenisti , merita !
  • ilinois ilinois
    Stancule , ce procent din creier ti-e afectat ? Exista tratamente medicale !Sau la Antene va invata altceva ,! Pacat !
  • andrei andrei
    eu daca am un produs, sa spunem o eugenie pe care vreau sa o vand cu orice pret unui lant de magazine cum ar fi carrefour iar daca carrefour nu vrea sa cumprere acel produs pentru ca pretul este prea mare si incep sa ii santajez ca daca nu imi da un milion de dolarii pentru un contract cu firma noastra am sa fac eu public cum voi vindeti carne stricata....
    dar aici e vorba de felix care are dreptul sa ameninte pe toata lumea
  • vaisteaualui vaisteaualui
    pentru toti indoctrinatii: daca ati avea macar un neuron in stare de functionare, ati vedea ca Voiculescu minte mai dihai ca Basescu & Ponta la un loc.
    sa luam exemplul de fata: nu este adevarat ca presupusul faptuitor a fost eliberat (vezi doamne este nevinovat), ci presupusul faptuitor este cercetat penal in libertate. Pana la a fi declarant nevinovat este cale lunga. Iar daca ai stat sa citesti rechizitoriul si stenogramele, trebuie sa fii tembel ca sa crezi ca ar putea fi nevinovat .
    Mai departe, daca il durea pe varan undeva de fi'sa, de ce "I-a dat si grija" acestei actiuni, asa cum ea insasi I se plangea cofetarului? Sau nu era ea la telefon? Daca era un parinte iubitor, asa cum vrea sa se arate acum, nu trebuia sa-si implice fata in mizeriile in care se scalda el in fiecare zi.
    Zilnic.batranul securist ar trebui sa se gandeasca ca Dumnezeu este sus si nu doarme, La cati parinti si-au vazut copiii batjocoritii pe diverse antene (nu ma refer doar la latraii A3, ii mai avem pe capatos,&gherghe), trebuia sa se astepte ca-i va veni si lui randul. Stie si el vorba ceea: ce tie nu-ti place, altuia nu-I face. Desi, spre deosebire de acei parinti, varanul singur si-a aruncat fata in ghearele procuraturii. Cine sapa groapa altuia....
  • raducu raducu
    crisitina, nu stiu cum te poti tratata de basism ca vad ca e o boala grea in tara asta dar sa faci postac pe cineva doar pt ca observa si denunt inca un abuz mizerabil din partea politiei politice a dictatorului inseamna ca ori esti tu la randul tau o postaca si te supara concurenta ori esti o basista convinsa si atunci nu mai are rost sa cauti leac

Trimite un comentariu

sus