Skip to main content

26 August. Fiscul îşi trimite angajatii la cursuri de comunicare externă, de criză şi PR

 

anaf - finantistii
Sursa foto - Finantistii

Publicitate

CU FISCUL LA ŞCOALĂ. ANAF va trimite la cursuri angajaţii din aparatul central şi teritorial pentru a învăţa tehnici de comunicare externă, comunicare de criză şi relaţii publice, contractul atribuit în urma unei licitaţii, cu o valoare de circa 200.000 lei, revenind unei asocieri de două firme, scrie Wall-Street.ro.

Contractu a fost atribuit, în funcţie de preţul cel mai mic oferit, asocierii de firme International Consulting Expertise din Bucureşti si East West Consulting din Belgia sucursala Bucureşti.


Fiscul isi trimite angajatii la cursuri de comunicare externa, de criza si PR


ROMÂNIA TV CREŞTE LA RECLAME. Dintre televiziunile care contează pe telecomenzile românilor, România TV a avut în primele şapte luni ale acestui an cea mai mare creştere procentuală a volumului de audienţă livrată reclamelor difuzate, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut: 182%. Cea mai bogată lună în publicitate a fost iunie, potrivit Forbes România.

În primele şapte luni ale acestui an, România TV a livrat clienţilor publicitari un volum de 22.703 puncte de audienţă pe targetul comercial (Gross Rating Point – GRP’30), cu 182% mai mare decât în 2012. (Pe baza punctelor de audienţă, clienţii publiictari cumpără spaţii de publicitate TV.)
Sezonalitatea publicităţii la televiziuni: România TV


BILANŢ DE AGENŢII. Grupul de comunicare BBDO România, format din cinci agenţii, a realizat în 2012 o cifră de afaceri de 24,95 milioane de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice şi calculată de „Forbes România”. Agenţia de publicitate Graffiti BBDO a înregistrat o cifră de afaceri de 10,74 milioane de euro, cu 6,6% mai mică decât în 2011.

Profitul net raportat la sfârşitul anului 2012 de agenţiile din grupul fondat de Cristian Burci (foto) a fost de 241.882 euro, conform Ministerului Finanţelor Publice.
Bilanţul grupurilor de comunicare în 2012: BBDO România


PONTA VREA REDESCHIDEREA TVR PESTE PRUT. Premierul Victor Ponta a declarat că unul dintre cele mai importante puncte pe agenda discuţiilor cu autorităţile din Republica Moldova, pregătită pentru vizita pe care o va efectua la Chişinău săptămâna viitoare, este redeschiderea studioului TVR în ţara vecină, scrie Mediafax.

"Este vorba de redeschiderea televiziunii publice româneşti, a emisiei. TVR 1 a avut un studiou la Chişinău care s-a închis în perioada în care Partidul Comunist a fost la putere, iar acum acesta este unul dintre punctele cele mai importante pe ordinea de zi, pentru a redeschide trasmisia efectivă a TVR la Chişinău", a spus Ponta.
Ponta va discuta la Chişinău despre redeschiderea studioului TVR


LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus