Skip to main content

Cine a câştigat concursurile de proiecte manageriale din TVR. Printre nume, fostul şef al radioului

 

tvrTVR a încheiat prima sesiune a concursurilor de proiecte manageriale şi i-a desemnat pe câştigători.

Publicitate

Aceştia sunt:

  • Cristian Zgabercea, care va va fi coordonator cu atribuţii de Producător General,
  • Iulian Terciu - coordonator cu atribuţii de Director Resurse Umane,
  • Mihaela Botea - coordonator cu atribuţii de Director Economic,
  • Demeter Andras Istvan - coordonator cu atribuţii de Director Casa de Producţie,
  • Mărioara Dudu - coordonator cu atribuţii de Şef Serviciu Achiziţii,
  • Claudiu Lukacsi - coordonator cu atribuţii de Director Ştiri,
  • Ioana Cătălina Popescu - coordonator cu atribuţii de Producător Executiv Ştiri.

Concursurile au fost organizate de SRTv în conformitate cu Regulamentul privind selecţia managerilor şi evaluarea managementului executiv în cadrul Societăţii Române de Televiziune, aprobat prin Hotărârea Consiliului de Administraţie (HCA) nr. 55/2013, cu HCA nr. 76/2013, HCA nr. 78/2013, HCA nr. 79/2013 şi HCA nr. 83/2013, potrivit unui comunicat TVR.

În prezent, în TVR sunt în derulare concursurile din cadrul sesiunilor a doua şi a treia.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Slabele audiente din luna iulie certifica marile competente manageriale ale lu Zgabercea si ale Irinei Radu (Baba Rada). Concursurile cinstite, organizate de marele om care e Elwis Saftoiu, nu au facut decit sa certifice aceste competente. Care ii recomanda pe toti cei reusiti drept gropari fruntasi ai TVR.
  • nadia nitov nadia nitov
    cand concurezi de unul singur normal ca iesi castigator! :( o rusine ce se intampla in tvr! niciodata n-a exista o conducere mai incompetenta si mai pe dinafara dpdv profesional. televiziunea romana, pe langa faptul ca e violata, mai e si torturata. astia sunt baieti de aia de-si sting tigarile in carnea violatei. :( foarte grav ce se intampla in tvr. dar tara doarme, suntem neam de infranti. niste mioritici. ai oaie nazdravana care-ti spune ce vor sa-ti faca dusmanii si pe tine te ft grija ce fluieras sa-ti cante la mormant :( pai, iti meriti soarta, popor de infranti! :( eu nu am cerut sa ma nasc roman, am avut ghinion. :(
  • odin odin
    E chinta royala perfecta! asa o pleiada de amatori nu a mai existat la TVR. iar in frunte nu ptea fi decat asul de pica, Zgabercea, baiatu de mingi cu 3 ani de experienta ca operator tv. macar e distractiv la sedinte. rade lumea pe sub mese ca la circ de gogomaniile pe care le scoate. poate doar saftoiu e mai habarnamist ca el. iar concursul o frauda de manual, o gluma proasta. intr-o televiziune comerciala niciunul nu ar ajuns macar asistent de productie...
  • livia pila livia pila
    Nu imi revin din uimire. Ce surpriza! A cistigat Zgabercea!!!! El care a facut regulamentul, care a alcatuit comisia, care a organizat concursul! Dreptatea a invins! Felicitari, Zgabercea! Poti devaliza TVR cu voie de la PSD, de la Saftoiu!
  • Paul Paul
    A castigat "cine trebuia". O totala bataie de joc girata ce Ponta & CO.
    Parca niciodata TVR n-a fost mai violata ca acum !
  • Adi Adi
    Uau ce surprize! Zgabercea a castigat!!! Sa vedeti ce combinatii se pregatesc la redactia sport.Tot Zgabercea va face jocurile.Se stie cistigatorul de acum 3 luni!Cica ar fi unul Cretu care a fost dat afara de la Antena 1 dupa ce l-au prins ca a bagat mana unde nu trebuie!!Tineti minte acest lucru.

Trimite un comentariu

sus