Skip to main content

Duşa, supărat pe jurnaliştii care l-au ironizat în cazul "OZN-urilor"

 

duşaMinistrul Apărării, Mircea Duşa, a declarat, astăzi, la Braşov, când a fost întrebat despre survolările neautorizate ale spaţiului aerian al României, că jurnaliştii ar trebui să studieze legea şi să nu mai vorbească "prostii", despre "OZN-uri şi alte chetiunii care nu-şi au locul", relatează Mediafax.

Publicitate

Întrebat de jurnalişti despre survolările neautorizate ale spaţiului aerian românesc, ministrul s-a arătat deranjat de întrebare.

"Aveţi dumneavoastră o problemă?", a întrebat-o ministrul pe jurnalista care i-a adresat întrebarea, apoi le-a recomandat ziariştilor să citească Legea 256/2001, ca să nu mai vorbească "prostii", transmite corespondentul Mediafax.

"Dacă vă întoarceţi la lege şi o studiaţi, ca să nu mai vorbiţi prostii, o să vedeţi că este o anumită procedură de identificare a navelor. În momentul în care o navă se apropie de spaţiul aerian al NATO sau al UE, este contactată prin sisteme radio, dacă nu se răspunde, automat se ridică avioanele de vânătoare care au misiunea de a identifica nava, de a o sprijini dacă are o defecţiune şi este atenţionată şi se însoţeşte până iese din spaţiul nostru aerian", a spus ministrul.

El i-a apostrofat pe jurnalişti, spunându-le: "Dacă aţi avut ieri ce comenta şi să vobiţi de OZN-uri şi de alte chestiuni care nu-şi au locul, îmi pare foarte rău. Când vorbim de aparate neidentificate, sunt acele aparate care nu se identifică atunci când li se solicită de către turnurile de control".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tabloidus Tabloidus
    Omu e indubitabil spart si bagat la inaintare.
    Mai era un cetatean cu serpilieni/gorilieni/vulturieni dar macar o facea din convingere. In situatia in care Ro va cumpara F16-lele, o noua generatie de copii de poticieni ne vor face cu mana din Lambo ;)
  • penibil penibil
    au venit OZN-urile sa cumpere pita cu TVA 9%
  • B0B B0B
    Corect este Legea 257/2001.

Trimite un comentariu

sus