Skip to main content

Moise Guran se muta la ora 22.30. Ora de business isi schimba numele

 
moise guran
moise guran

moise guran

Publicitate

Schimbare in grila TVR 1. De luni pana miercuri, Moise Guran se mută cu emisiunea seara, de la ora 22.30. În noua formulă, care va începe de luni, 2 septembrie, emisiunea se va numi Biziday şi va avea acelaşi format ca şi Ora de business de până acum.

Dacă luni, marţi şi miercuri, Guran este cu Biziday la 22.30, joia rămâne la ora 19.00, şi cu numele de pana acum: Ora de business. Diferenţa? Ora de business de joi va fi un talk-show cu invitaţi.

De ce aceasta schimbare de ora şi de nume?

Moise Guran:

"Foarte puţini dintre oamenii ocupaţi ajungeau să vadă emisiunea. De ce Biziday? Pentru că este o emisiune pentru oameni ocupaţi."

GURAN LA TVR. Moise Guran a venit la TVR in octombrie 2010, dupa ce a plecat de la Antena 3, unde realiza BizBazar. Ora de business a fost timp de doi ani pe TVR 2. Din octombrie 2012, Ora de business cu Moise Guran a trecut pe TVR 1.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maria Maria
    Domnule Guran, va rog sa faceti o emisiune in care sa se discute despre impozite si taxe, cum platesc valutistii impozitele si taxele?
    Va multumesc!
  • MIRCEA HUMA MIRCEA HUMA
    Domnule MOISE GURAN
    Va rog sa faceti o analiza la noul proiect de Lege privind Impozitul Forfetar pentru Service Auto.
    Veti constata niste situatii aberante. Ar fi o tema interesanta si un semnal de alarma pentru d-na Grapini , initiatoarea proiectului.
    Va multumesc !
  • Tiberiu Tiberiu
    am uitat să pun "punct".
  • Tiberiu Tiberiu
    Pentru "Sandu": problema nu este dacă "un tip deştept ca Moise..." va muri sau nu va muri de foame (vorba dumneavoastră). Problema este că, aşa cum foarte bine aţi sesizat, "E CLAR CA CINEVA ISI BAGA COADA". Iar acea "COADA" ar trebui retezată de către opinia publică, căci (iertată să-mi fie cacofonia) o coadă neretezată la timp, se va băga şi altădată. Şi astfel ne vom trezi cu tot felul de întâmplări dubioase şi pe care nu ni le putem explica şi nici influenţa. Şi alţii, nu spun cine, dar, sper că bănuiţi, vor trage foloasele, iar noi - ponoasele
  • Tiberiu Tiberiu
    dorin, sunt total de acord cu tine ! Nu mă miră tot felul de şmecherii şi mişculaţii ale noilor boşi. Aidoma celor din bancul cu bomba atomică şi actuala conducere a tevereului o îndreaptă "tiptil-tiptil spre cimitir". Emisiunea lui Moise Guran nu merită un astfel de tratament. Spre deosebire de altele, aceasta, într-adevăr ne spune ceva interesant şi ne captează interesul. Al meu, în orice caz. Dar, după cum dacă vrei să omori o idee, înfiinţează o comisie cu problema respectivă, tot aşa, în media-tv, dacă vrei să elimini o emisiune, fără a provoca indignarea telespectatorilor, programeaz-o la ore imposibile şi înlocuieşte-o cu emisiuni de duzină. Iar, dragă "dorin", dorinţa ta (şi a mea) de a se reveni la o oră mai rezonabilă, nu se va materializa în veci, căci la tvr (cu minuscule!) se joacă alte jocuri, nu ale satisfacerii dorinţelor telespectatorilor. Singura soluţie pentru telespectatorii orei de bussines este migrarea acesteia spre alte televiziuni, neinfectate cu virusul USL, în varianta soft - PSD. Te salută Tiberiu.
  • dorin dorin
    Cand emisiunea era la ora 19 o ratam o seara cel mult doua pe saptamana. Acum nu am reusit sa vad nici macar o emisiune intr-o luna cu toate ca nu ma culc niciodata inainte de 23:30. Sper ca se va reveni la o ora mai rezonabila cat mai curand.
  • Adi Adi
    100% de acord cu tine! La ora aia esti satul de stiri, mai ales politice, nu mai ai chef si de statistici, cifre, etc. Ora 19 era ora ideala!
  • doishunsfert doishunsfert
    Trebuie sa recunosc ca absolut niciodata nu ma culc inainte de ora 24. Deci, pt mine e ok, mai ales ca au fost unele emisiuni la care nu eram ajuns acasa la ora 19. Apoi, daca lasam la o parte lamentarile ca somnul, ca ora sau ca cine-stie ce o mai fi, emisiunea are sanse sa fie facuta pe tihna, nu cu stiri care de multe ori erau in desfasurare la ora 19 cand toti politicienii doresc sa vorbeasca in prime-time. Si nu in ultimul rand, omul este implicat in destul de multe, are si Romania in Direct, are si campania cu produsele romanesti, o mai avea si viata personala? (ma intreb). Eu zic ca-i de apreciat si de urmarit.
  • SORIN SORIN
    O emisiune buna dar care ,se pare ,a inceput sa deranjeze.Noua formula va crea confuzie si emisiunea va pierde din audienta in primul rand din cauza orei de difuzare Sper ca Moise Guran sa gaseasca o alta varianta mai buna ,eventual o alta televiziune unde sa mute emisiunea !
  • Regateanu 89 Regateanu 89
    Simplu. O mare prostie sa muti emisiunea la o ora (cred eu) total nepotrivita. Merg mai departe si spun ca emisiunea a ajuns sa deranjeze. Ca sa nu o inchida de-a dreptul au trecut-o pe linie moarta. Doamne ajuta!
  • Sandu Sandu
    Mi-e imi convine acum ora dar nu cred ca a fost o decizie aleasa de domnul Guran ci mai mult impusa. Sper sa ma insel. Daca dispare si emisiunea asta de pe tvr E CLAR CA CINEVA ISI BAGA COADA si binenteles cineva care a fost deranjat de tonul franc al emisiunii. Asa e la noi. Oricum un tip destept ca Moise nu va muri de foame.
  • Minu Minu
    Daca spuneai ca nu iti place dintr-un motiv real te credeam . Dar ca nu iti place ca a fost crescut la sanul lui Isarescu e pueril rau de tot. Ce ar fi sa te judec pe tine dupa profesorii pe care i-ai avut?
  • crok crok
    ce varza esti ............
  • cristina cristina
    da am urmarit si cunosc si "personajul" ! Un baietel crescut la sanul lui mugurel !
  • geo geo
    Interesant e ca Biziday-ul de pe TVR va face la acea ora din noapte concurenta emisiunilor tabloide: lui Capatos de pe Antena 1, Wowbiz-ului de pe Kanal D si CanaCanTVului de pe Acasa TV.

Trimite un comentariu

sus