Skip to main content

Mondenul Alex Bogdan, la cârma unui concurs de cultură generală: Fii pe fază!

 
alex bogdan
alex bogdan

alex bogdan

Publicitate

Din această toamnă, Prima TV lansează emisiunea “Fii pe fază!”, un format internaţional achiziţionat de postul de televiziune. Concursul de cultură generală va fi prezentat de „Mondenul” Alex Bogdan, cel care dă viaţă personajelor Traian Băsescu, Radu Beligan sau Andreea Tonciu.

Alex Bogdan: “Acest format e unul tineresc, interactiv, care îşi propune să testeze capacităţile noastre de a fi atenţi şi, evident, de a testa cultura generală a concurenţilor, dar şi a celor care urmăresc emisiunea din faţa televizoarelor. Este o provocare, pentru că în această societate extrem de grăbită şi dezorganizată, emisiunea “Fii pe fază!” te “bate” uşor pe umăr şi-ţi “spune”, ia-o mai încet, nu te mai grăbi, că nu ai de ce, ia să vedem cât de atent poţi fi. Cât de pe fază poţi fi pentru a câştiga premiul pus la bătaie.”

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • robert robert
    f bun actor si prezentator! daca ar fi fot oricare alt prezentator , aceasta emisiune nu ar fi avut niciun farnec...
  • Acelasi Acelasi
    Halal prezentator, vorbeste mult si prost si face "glume" sau incearca... Aaa da, eram sa uit, iti recomand un ANTIperspirant, in halul in care erai la ultima emisiunea, nu ma astept sa stii cum se foloseste...

    PS: schimbati prezentatorul daca vreti rating!
  • Radu V. Radu V.
    priza, da... toata prima tv ar trebui baga la priza, daca tot pare ca este "pe aparate"
  • nadia nitov nadia nitov
    l-am vazut in "mondenii" si face niste personaje geniale! ati uitat personajul racket! cum sa uiti asa ceva? :) toti actorii de la "mondenii" sunt extra talentati asa ca daca nu va avea un regizor moartea pasiunii emisiunea va avea priza! succes!

Trimite un comentariu

sus