Skip to main content

(P) UPDATE. Conferinţa s-a încheiat. Înregistrarea va fi disponibilă în curând. La ora 10.00, în direct pe Paginademedia.ro: Cum vom naviga pe web? Cât de rapid este cel mai rapid?

 

Publicitate

(P) Timişoara a fost declarată recent oraşul cu cea mai rapidă conexiune de internet din lume. Românii sunt campioni la viteza de conexiune şi la timpul de navigare pe web. Şi asta cu toate că rata de penetrare a Internetului în România este mai mică decât media pe UE.

Ne situăm însă peste media europeană în ceea ce priveşte viteza de internet – dacă în ţările UE viteza medie este de 30 Mbps, la noi este de 31,67 Mbps. Iar dacă ne uităm la viteza de conexiune, România este în topul primelor cinci ţări din lume, alături de ţările nordice, după cum arată cel mai nou raport al Comisiei Europene.

Este clar, românii care sunt online sunt foarte activi - numai în ultimii doi ani s-a înregistrat o creştere de 8% a consumului de Internet. Media de ore petrecute pe web de un român este 18,6. Totodată, cei care sunt online navighează la viteze mari.

În aceste condiţii, la ce ne putem aştepta? Cum arată viitorul pentru un utilizator român de internet?

Cititorii Paginademedia.ro vor afla detalii, în direct, azi, miercuri, 28 august, de la ora 10.00. Transmisia este făcută prin serviciul Paginademedia LiveEvents şi este asigurată, la un nivel superior de calitate video, de către LTV.

Vă aştepăm online miercuri, 28 august, de la ora 10.00, pentru a descoperi cum se poate transforma experienta noastra pe web.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus