Skip to main content

PRESA DE AZI. Capital: Mutarea de 30 de milioane de euro a lui Adrian Sârbu

 

adrian sarbu - foto capital
Sursa foto: Capital

Publicitate

Capital deschide ediţia din această săptămână cu marea mutare a Pro TV de a ieşi din must carry, iar Adevărul publică un material despre curatorul de la Muzeul de Artă, care a văzut tablourile furate de la Rotterdam.

Paginademedia.ro prezintă primele pagini ale ziarelor de la începutul acestei săptămâni:

  • Capital scrie despre Mutarea de 30 de milioane de euro a lui Adrian Sârbu. Şeful imperiului Pro dă peste cap piaţa TV printr-o mişcare strategică riscantă, care îi va aduce însă venituri uriaşe şi va schimba radical faţa audiovizualului, scrie Capital. Publicaţia estimează că ieşirea Pro TV din must carry ar putea aduce companiei venituri de 30 de milioane de euro.
  • Adevărul prezintă, în premieră, povestea Marianei Dragu, curatoarea de la Muzeul Naţional de Artă care a fost chemată să evalueze două dintre cele şapte tablouri furate din muzeul de la Rotterdam. „Mi s-au tăiat picioarele când mi-am dat seama că tablourile erau furate”, a povestit Mariana Dragu.
  • EVZ scrie despre Reforma lui Nicolăescu, care „poate decapita întregul sistem medical din România”. Legea promovată de actualul ministru „loveşte în cei mai importanţi şefi de spitale şi facultăţi de medicină din România”.
  • România liberă publică un interviu cu şeful centrului de chirurgie generală şi transplant hepatic din Fundeni, Irinel Popescu: Sistemul de sănătate funcţionează ca sistemul Casco.
  • Ziarele de sport sărbătoresc victoria de aseară a Stelei. Dinamo, lată. Steaua, cu Lato, titrează ProSport.  Gazeta scrie despre Steaua distrată. Echipa a dominat jocul, însă jucătorii au părut prea „relaxaţi”.

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus