Skip to main content

PRESA DE AZI. Cazul de mită-record din magistratură, pe prima pagină a ziarelor

 

presa de azi 13 augustZiarele Adevărul şi Evenimentul Zilei au pe prima pagină articole despre cazul de mită-record din magistratură în care judecătoarea Veronica Cîrstoiu ar fi primit un milion de euro, în schimbul unor sentinţe blânde în mai multe dosare. Judecătoarea a fost arestată preventiv ,pe 9 august, la propunerea DNA.

Codul secret al şpăgilor din Justiţie”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul. Evenimentul zilei titrează “Cum s-au păruit judecătoarele pe cocoşeii lui Daniel Staicu”.

“Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, arestată pentru corupţie, folosea gesturi codificate prin care arăta că acceptă mita în schimbul unei sentinţe viciate”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Evenimentul Zilei scrie că “milionul de euro pus la bătaie de Daniel Staicu le-a făcut pe judecătoarele şi avocatele implicate să se certe între ele. Fiecare voia să primească o sumă cât mai mare, mai ales că mita era în bani gheaţă”.

Paginademedia.ro prezintă primele pagini ale ziarelor de astăzi:

  • România liberă scrie despre viaţa politică a ministrului Apărării, Mircea Duşa, în perioda comunistă. “Fulminanta carieră comunistă a Ministrului Apărării”, este titlul de pe prima pagină din România liberă. “În tinereţe, Mircea Duşa câştiga din funcţia politică din cadrul UTV mai mult decât un chirurg”, scrie RL.
  • ProSport îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre înfrângerile consecutive suferite de Dinamo în faţa Stelei. “Departe de paradis”, titrează ProSport. “A pierdut clar al 6-lea meci la rând în faţa Stelei, cu o echipă care a costat de 10 ori mai puţin decât marea rivală şi cu fotbalişti aduşi de pe stradă sau de la retrogradare”, scrie ProSport.
  • Gazeta Sporturilor scrie pe prima pagină despre “motivul pentru care Bourceanu n-a mai ajuns la lot pentru amicalul cu Slovacia”.
  • Libertatea are pe prima pagină un articol despre Roxana Ionescu, cunoscută drept Mama Natură. “Are sâni de nota 10, dar vrea să-şi pună silicoane”, este titlul de pe prima pagină din Libertatea.
  • Click scrie despre motivul pentru care Monica Gabor nu îşi ia fetiţa peste Ocean. “Irinuca: Nu vreau la mami în America”, este titlul de pe prima pagină din Click!.

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus