Skip to main content

PRESA DE AZI. Cea de-a 10-a calificare a Stelei, pe prima pagină a ziarelor de sport

 

presa de azi 7 augustZiarele de sport, Gazeta Sporturilor şi ProSport au pe prima pagină articole despre cea de-a zecea calificare consecutivă a echipei din Ghencea în grupele cupelor europene. ProSport titrează pe prima pagină “Steaua de 10!”, iar Gazeta Sporturilor se întreabă “Gol cu dedicaţie?”.

Publicitate

“Echipa din Ghencea s-a calificat pentru a 10-a oară consecutiv în grupele cupelor europene. Deocamdată e sigur că grupele Europa League şi va fi cap de serie pentru grupele Champions League. Aseară, cu mici emoţii: 1-1 cu Tbilisi, gol Latovlevici”, scrie ProSport pe prima pagină.

Gazeta Sporturilor scrie că “roş-albaştrii au tremurat după ce s-a făcut 1-1, însă au obţinut a 10-a calificare la rând în grupele unei competiţii europene”.

Ziarul Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre afacerea dintre familia lui Omar Hayssam şi Arhiepiscopia Sucevei. “Pimen a rătăcit banii lui Hayssam”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

“Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, condusă de ÎPS Pimen, încheia, în septembrie 2004, un contract cu Bucovina Enterprises, firmă aparţinând Adelei Omar, soţia lui Omar Hayssam. Afacerea permitea companiei să se folosească de imaginea mănăstirilor medievale din Suceava pentru promovarea apelor minerale Bucovina. În schimb, Arhiepiscopia urmând să primească o cotă parte din vânzări pentru restaurarea lăcaşurilor de cult. (...) Stareţii n-au primit, însă, niciun ban pentru refacere mănăstirilor”, scrie Adevărul pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Evenimentul zilei: Sute de şoferi cu acte false circulă cu girul Ministerului Transporturilor
  • România liberă: Marea evadare. Povestea urban[ din spatele roşiilor de Gurbăneşti
  • Libertatea: Dinu Patriciu este dator 170.000 de euro la spitalul ude şi-a făcut transplantul de ficat
  • Naţional: De ce a fugit Ponta la Miami
  • Click!: El este noul iubit al Dianei Dumitrescu

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus