Skip to main content

Stirile ProTV, nominalizate la premiile International Emmy Awards

 

andreea-esca-15Ştirile PRO TV se află pe lista nominalizărilor la International Emmy Awards, pentru reportajele din satele îngropate sub zăpadă, în 2012. Aceasta este cea de-a treia nominalizare la prestigioasele premii.

Publicitate

Ştirile Pro TV au fost nominalizate pentru reportajul România sub zăpadă.

ProTV concurează de această dată la categoria “News” împreună cu TV Globo din Brazilia, GMA Network din Filipine şi ITN / Channel 4 News din UK.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unei ceremonii care va avea loc la 1 octombrie, la Frederick P. Rose Hall din New York.

Echipa Stirilor PRO TV a câştigat Premiul Emmy în 2008, după ce a intrat în competiţie cu trei reportaje din Campania “Tu ştii ce mai face copilul tău?” alături de alte 800 de materiale jurnalistice din întreaga lume.

Stirile Pro TV au fost nominalizate pentru prima oară în 2007 la Premiile Emmy, pentru materialului "Tibetani la graniţa chineză", filmat de Sergiu Matei în munţii Himalaya. Imaginile au arătat pentru prima oară cum pelerinii tibetani sunt împuşcaţi de grănicerii chinezi, în drumul lor către Dalai Lama.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    mircea, esti pe dinafara total, de fapt cum spune si sloganul Antenelor - "Mereu aproape" - Niciodata acolo. Stirile au luat premiul cu alt subiect,cel cu copiii, nu cu cel cu tibetanii. Si singura emisiune decenta de la antene(toate) este cea a lui Carmen Avram(ex-protv) cu tot cu echipa fosta protv. tine-ti scuipatul in gat.
  • Cristina Cristina
    pe merit zic eu, chiar daca cateodata mai sunt si stiri proaste, oricum protv sunt cei mai consecventi pe mine ma enerveaza vremea cu busu nu l suport pe omul acela :D
  • Daniel Daniel
    Sergiu Matei, "alpinistul care s-a nimerit" acolo era operator la Pro Tv de mai bine de 10 ani la momentul "nimeririi" iar daca Stirile Pro Tv nu fac jurnalism inseamna ca tu chiar nu stii sau nu intelegi ce inseamna jurnalism. Pe de alta parte sunt convins ca tu Antena 1, 2, 3... sunteti fericiti impreuna. Exceptie emisiunea "In premiera cu Carmen Avram". Sa fii sanatos. Si tu si scuipatul tau !!!!!
  • mile mile
    lumea civilizata zice
  • emi emi
    @mile

    Daca e sa te iei dupa audiente, pare-se ca foarte multa lume. Cine zice ca trebuie sa dureze 30 minute?? Expertilor
  • mile mile
    gaetano -un jurnal de stiri include si rubricile de sport si meteo ,totul trebuie sa dureze 30 de minute,cine se uita la stiri o ora si jumatate
  • georgge georgge
    nu se lucreza ieri a fost liber si azi cam la fel
  • alex_2 alex_2
    nu e nicio "Romanie" nominalizata. toate astea sunt posturi private care cer bani pentru ce fac si care castiga o gramada de bani cu reportajele lor. cu cat sunt mai mult despre mizerie, cu atat mai multi bani aduc si cateodata si premii de la strainii uimiti de lumea a 3-a de aici.
  • Alex is Alex is
    De doua zile nu ati mai pus nimic nou pe site, doar porcaria asta cu Pro tv. Se inchide? Site-ul, nu Pro tv. Macar sa stiu sa nu mai pierd timpul.
  • parerea mea parerea mea
    Nu inceteaza sa ma surprinda aceasta atitudine . In loc sa te bucuri de faptul ca un reportaj al unei televiziuni din Romania este nominalizat la (probabil) cel mai cunoscut (ca sa nu zic prestigios) cunocurs, romanii "de bine " incep cu denigrarea. De ce? Pentru simplul motiv ca acest lucru nu se intampla cu televiziunea lor preferata.
    Dragi concetateni, atat timp cat cineva din Romania este nominalizat la sau castiga un concurs serios, recunoscut, in afara tarii (nu ma refer la cele pentru care platesti si la care toata lumea ia un premiu, ca doar ai dat banul), acest lucru ar trebui sa va bucure.
    daca maine un film romanesc castiga Oscarul, cu siguranta se vor gasi destui sa-l desfiinteze pentru simplul motiv ca filmul a fost facut in studiourile Mediapro in loc de cele ale Intact (nu ca Intact ar avea studiouri cinematografice).
  • Gaetano Gaetano
    Mile draga, de la 19:00 la 20:30 sunt stiri + pub + sport + pub + meteo. Daca vrei sa stii, in tarile civilizate ( de ce am avea pretentia ca Romania e o tara civilizata ? ), Germania, de exemplu, la PRO 7 stirile cu sport si meteo dureaza 15 minute. Cum ti se pare ? Cred ca e cea mai civilizata tara, nu ? Si apropos, la Antena 1 cat dureaza toata distractia ?
  • mile mile
    alex-stirile pro tv dureaza de la 19.00 la 20.30 , adica 90 de minute fix,oricum sa te folosesti de drama unor oameni ,ca sa faci audienta, inseamna ca acesti realizatori sunt niste animale ,nu oameni
  • Sergiu Nicolaescu Sergiu Nicolaescu
    Daca Gadea zicea ca Basescu e de vina ca ninge se califica si el saracu.Asta i a scapat.Las ca iau 250 de premii APTR ca nominalizari au pana si cu femeia de serviciu care e mai vanjoasa ca aia de la Taraf Tv. Acus se vor lauda si cu Dosarul Penal de la DNA care face cam cat toatr televiziunile de la noi.Bravo Gadea,bravo A3.
  • Expertul, Expertul,
    @Maya, frustrare mare pe la jeg antena 1! stirileprotv sunt cel mai bun program de stiri, confirmate de a treia nominalizare la Emmy.
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Partial de acord. In locul pozei cu Esca, una cu Andoni ilustra mai bine stirea.
    Chestiune ge gust. ;)

Trimite un comentariu

sus