Skip to main content

19 Septembrie. Mark Hollinger, CEO al Discovery Networks International, va părăsi compania în iunie 2014

 

Discovery Mark Hollinger.JPGCEO-UL DISCOVERY NETWORKS VA PĂRĂSI COMPANIA ÎN 2014. Mark Hollinger, preşedinte şi CEO al companiei Discovery Networks International, va părăsi compania în iunie 2014, potrivit unui anunţ făcut ieri de grupul Discovery Communications, scrie Mediafax.

Publicitate

Mark Hollinger l-a informat pe David Zaslav, preşedinte şi CEO al Discovery Communications, că se va retrage din funcţie în iunie 2014, când va expira actualul său contract cu Discovery.
Hollinger a ajutat la dezvoltarea Discovery pe pieţele din afara Statelor Unite ale Americii, fiind responsabil de lansările de noi televiziuni şi de achiziţiile făcute de Discovery la nivel internaţional.


Mark Hollinger, CEO al Discovery Networks International, va părăsi compania în iunie 2014


VÎNTU, AUDIAT ÎN DOSARUL VÂNZĂRII ACŢIUNILOR REALITATEA TV. Sorin Ovidiu Vîntu a venit la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a da declaraţii în dosarul în care se fac cercetări privind modul în care au fost vândute acţiunile Realitatea Media, scrie Wall-Street.ro, care citează Mediafax.

La intrarea în sediul DNA, Sorin Ovidiu Vîntu nu a vrut să facă declaraţii.
Sorin Ovidiu Vîntu a mai fost audiat ca martor în acest dosar în 5 august şi în 27 august.
În acelaşi dosar a fost audiat, în 13 august, şi Cozmin Guşă, el spunând că a dat declaraţii în calitate de martor şi a vorbit cu procurorii despre Codruţ Marta, Elan Schwartzenberg, Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă.
Sorin Ovidiu Vîntu, audiat dosarul în care au fost vândute acţiunile Realitatea TV


STUDII DESPRE UTILIZATORUL ROM N DE INTERNET, LA IAB FORUM. Ediţia a treia a IAB Forum România, eveniment important al industriei locale de publicitate online, va pune accent pe know-how-ul oferit de speakeri locali şi pe prezentarea unor studii de impact pentru industria de comunicare digitală din România, Wall-Street.ro.

Evenimentul va avea loc pe 1 octombrie 2013, la White-Club Bucureşti. Unele dintre cele mai interesante şi de actualitate studii prezentate la IAB Forum 2013 sunt: ”Life on Digital Planet Brand”, Informaţii despre comportamentul utilizatorului român de Internet şi Utilizarea Paid, Owned & Earned Media în procesul de branding.
Premieră la IAB Forum România 2013: studii despre comportamentul utilizatorului român de Internet


PRINCIPALA UTILITATE A TELEFOANELOR MOBILE PENTRU AMERICANI. Americanii folosesc telefoanele mobile, în medie, două ore pe zi, din care doar 23 de minute sunt acordate conversaţiilor, potrivit unui studiu publicat în Statele Unite ale Americii, citat de Mediafax.

Alte 20 de minute pe zi sunt dedicate transmiterii de mesaje de pe telefoanele mobile, 18 minute - verificării e-mailului, 16 minute - navigării pe diverse site-uri şi 11 minute - verificării conturilor de pe reţelele sociale.

STUDIU: Americanii folosesc două ore pe zi telefoanele mobile, însă doar 23 de minute pentru a conversa

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus