Skip to main content

Eduard Darvariu, seful postului Gsp TV, si-a dat demisia

 

gsp_tv

Publicitate

Eduard Darvariu, director general al postului GSP TV, si-a dat demisia de la canalul de sport al grupului Intact, dupa un an si jumatate in aceasta functie. Potrivit informatiilor Paginademedia.ro, postul va fi coordonat de Anne Dragomir, directorul de achizitii si programe al GSP TV.

Contactat de Paginademedia.ro, Eduard Darvariu a confirmat faptul ca a demisionat din functia de conducere de la GSP TV.

Darvariu, pentru Paginademedia.ro:

"Am simtit ca nu mai am sustinerea necesara sa fac din postul de televiziune GSP TV ceea ce mi-am dorit de la inceput. S-au intamplat multe lucruri in bine in ultimul an, dar eu cred ca se putea si mai mult decat atat."

"Eu cred ca acest canal are un potential mult mai mare, iar eu imi doresc intotdeauna mai mult."

Eduard Darvariu a venit la GSP TV in februarie 2012. Anterior, a lucrat 20 de ani in Pro TV.

Miscarile din ultimul an din GSP TV:

  • In toamna anului trecut, GSP TV anunta o noua directie: post de male-entertainment, sub sloganul “Bărbaţi la putere”. Noutăţile postului erau meciurile de box, Mixed Martial Arts, wrestling, darts, snooker şi poker. Detalii, pe Paginademedia.ro, AICI.
  • La inceputul acestui an, GSP TV a trecut printr-un proces de eficientizare a costurilor. La vremea respectiva, postul a renuntat la emisiunile de tip talk-show şi la producţiile care necesitau platouri de filmare. Atunci a iesit din grila si Recursul Etapei, cu Ovidiu Ioanitoaia, dupa cum Paginademedia.ro a scris aici. Postul a mers mai mult pe drepturi de difuzare ale unor competitii precum fotbal din campionatele din Brazilia, Rusia, Major League Soccer (SUA), box, badminton, biliard sau poker. Detalii, pe Paginademedia.ro, AICI.

Citeste si:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lala lala
    A mancat la bani de pe urma trustului, numa el stie....cine avea mustang, el doar nu noi astia prosti:)
  • A Men A Men
    Un golan refulat, un impostor tipic din cei adusi in ultimul timp in trust, in special de catre Cofetar !!!
    Nu e asa ??? haha :))
    O sa ingroape tot, pana ajunge la mititica, Cofetaru' !!!
  • mihais mihais
    Am lucrat cu Edi acum cativa ani. Este un baiat extraordinar, din toate punctele de vedere. Nu cred sa se fi schimbat intre timp...
  • yon yon
    Ha ha! Auzi...i s-a tras ca nu a mai finantat Recursul si bla bla...Si eu care ma gandeam ca de faptul ca a fost cel mai prost manager EVER!!!!!!! Daca cineva a ingropat GSPTV ul, ala a fost Eduard Darvariu, implicit Voiculeasca pentru l-a adus acolo si pe bani multi, pe deasupra. E zero barat ca om, zero barat ca profesionist si minus infinit ca manager!!!
  • Robert Robert
    Un rebrand in Antena 5 mai sau Antena 9 martie, nu ar fi mai la indemana?
  • sorry sorry
    I s-a tras de la faptul ca nu a mai finantat Recursul si Ioanitoaia i-a platit-o dupa ce Darvariu lucrase vreo 5 ani un fel de producator al Procesului in Pro.
  • Argatu Argatu
    @Ion,
    Oamenii aia prosti care conduc Antenele, le conduc din top 2 - Antena 1, eventual top 3 - Antena 3 :)
  • ion ion
    Darvariu asta alias Gullit e un parvenit, nu are nici o treaba cu televiziune, daca il pus sa scrie o stire nu stie!!! a avut norocul ca l-a luat costi mocanu sub mana lui in pro, era sclavul lui si l-a ridicat in functii peste tot,chiar daca nu avea nici o treaba cu televiziunea, pana si a dat mocanu seama ce fel de om este si l-a dat afara din pro! habar nu are cu ce se mananca televiziunea si nu stiu cum l-au pus astia sef la gsp, probabil si acolo sunt oameni si mai prosti care conduc antenele!!
  • Viorel Viorel
    Sigla postului e alta acum, ati facut si un articol pe tema schimbarii.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ alex: Am corectat, mulțumesc pentru observație.
  • Misu Misu
    Nu a lucrat 20 de ani in PRO TV. Pro-ul este din 1995.
  • Daniel Daniel
    Nici macar niste comentatori ca lumea pentru cele doua meciuri ale nationalei nu au reusit sa puna.
  • Ilie Ilie
    A fost dat afara nu si-a dat demisia.
  • alex alex
    "sficientizare", "postul a renuntat la postul va renunța la"?Zi drept Petrisor,te-ai grabit,nu-i asa?
  • adi adi
    Daca nu ai avut sustinerea necesara de ce ai acceptat postul? A fost tentant nu ?Ai avut nevoie de 1 an si jumatate ca sa te convingi?Acum cand vezi unde a ajuns Gsp te apuca mila! Cand vad ca sunt incapabili se gaseste o scuza din asta penibila!Vinovata este una singura:Camelia Voiculesc.Ea a distrus sportul in acest trust aducand specimene ca Adrian Dumitrescu sau Cristi Cretu!

Trimite un comentariu

sus