Skip to main content

Emisiunea Andreei Marin intră în octombrie pe TVR1

 

Screen Shot 2013-09-24 at 14.52.24Din octombrie, Andreea Marin revine la TVR 1 pentru a realiza şi prezenta show-ul Preţuieşte viaţa, anunţă postul public. Oficialii TVR nu au dat foarte multe detalii despre formatul emiunii spunând doar că va pune accent pe componenta socială.

Publicitate

Comunicatul postului public nu vorbeşte despre cum va arăta emisiunea ci mai degrabă despre ce nu va conţine.

Programul intră pe post pe 20 octombrie şi va fi difuzat în fiecare duminică, după Jurnal (mai scurt decât în timpul săptămânii), de la ora 20.30.

"Preţuieşte viaţa este îndemnul pe care mi-l adresez mie însămi în fiecare dimineaţă, doza mea de optimism, pe care vreau să o insuflu acum şi românilor care vor deschide televizorul să vadă acest spectacol al vieţii şi al pozitivismului. Nu veţi găsi bârfe, scandaluri, scenarii fanteziste, ci oameni frumoşi, valoroşi şi motive suficiente pentru a simţi că viaţa merită trăită", a declarat Andreea Marin.

Tot duminica, dar după-amiază intră, de la ora 16.00, Duminica în familie. Deşi iniţial Mihaela Rădulescu a discutat pentru a fi gazdă, negocierile nu s-au finalizat, iar moderatoare va fi Ramona Bădescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Eu marturisesc ca nu am gandit niciodata despre cineva ca ar fi ridicol. Poate nu cunosc sensul cuvantului. Ce inseamna de fapt a fi ridicol? Dezagreabil in ochii unora? De neinteles? Ciudat? Opus unor norme, legi de buna-cuviinta general acceptate de marea majoritate? Un om prost care se crede destept e la fel de ridicol ca cel destept care se crede prost? O mare frumusete care se vede urata e ridicola? Emisiunea e ridicolul intruchipat pe bani publici.
  • anonimu anonimu
    E vorba de bugetul emisiunii/editie
  • Paul Paul
    Poate spuneti si ca Andreea va primi 30.000 de euro pe emisiune.
    Poamana curata, nu ?
  • radu radu
    iar emisiuni telenoviste pt pensionari ignoranti pe bani publici.

Trimite un comentariu

sus