Skip to main content

Fotbal, box, rugby şi baschet, în weekend la TVR. Universitatea Craiova - Gloria Bistriţa, sâmbătă la TVR 1

 

centura_de_aurPosturile TVR vor difuza în direct o serie de evenimente sportive din competiţii naţionale şi internaţionale. Fotbal, gimnastică, box, rugby şi baschet - toate se regăsesc în programul de sâmbătă şi duminică, la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi online, pe TVR+.

Publicitate

Fotbal şi box, pe TVR 1

Pe 7 septembrie debuteză Liga a II-a de fotbal. TVR 1 transmite sâmbătă, în direct de la ora 20.45, partida CS Universitatea Craiova - ACF Gloria Bistriţa, meci din prima etapă a Ligii. Partida va fi transmisă şi online, pe tvrplus.ro, comentariul fiind asigurat de Marian Olaianos.

Pe ringul de la Palatul Expoziţional din Constanţa, pugiliştii români se vor confrunta cu sportivi din 16 ţări, între care şi boxeri din Rusia şi Cuba.

Sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 22.45, respectiv duminică, 8 septembrie, de la 23.40, TVR 1 şi TVR+ difuzează semifinalele şi finalele Centurii de Aur la box, competiţie internaţională comentată de Narcis Şelaru.

TVR 2 va difuza gimnastică artistică

Pe 7 şi 8 septembrie, TVR 2 şi TVR HD vor transmite, în direct, Gimnastică Artistică - Campionatele Naţionale de la Bucureşti. Astfel, sâmbătă, de la ora 10.30 va avea loc concursul masculin pe echipe de club şi individual, iar de la ora 16.30 concursul feminin pe echipe de club şi individual (seria a II-a). Finalele pe aparate maeştri feminin şi masculin vor fi transmise în direct duminică, de la ora 15.00. Comentariul va fi asigurat de Alina Alexoi.

TVR 3 va transmite competiţii de rugby şi baschet

La TVR3, sâmbătă dimineaţă, de la ora 10.00, RCMUV Timişoara întâlneşte Ştiinţa CSA Steaua, meci retur din play-off-ul Super Ligii Naţionale de Rugby. Partida, transmisă în direct de la Timişoara, este preluată şi pe TVR+, comentariul fiind asigurat de Florin Mihoc.

De la ora 15.00, TVR 3 şi TVR+ transmit, în direct de la Oradea, meciul de baschet ASP Oradea - TOREKVES SE Budapesta. Partida face parte din Turneul Internaţional de Baschet în Fotoliu Rulant "Maria" şi este comentată de Ionel Banu.

Tot TVR3 telespectatorii TVR 3 pot urmări, în transmisiune directă de la Bucureşti, întâlnirea dintre Steaua CSM Exim Bank şi BCM Piteşti, din Cupa Steaua de baschet. Iar duminică, de la ora 18.00, competiţia continuă cu partida Steaua CSM Exim Bank - CSU Ploieşti. Comentariul va fi asigurat de Dragoş Cojocaru.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    cam toate transmisiile TVR sunt de mina a doua; are a doua optiune ptr CLeague - nu difuzeaza meciurile de miercuri - nu are meciurile de pe teren propriu ale nationalei, iar ptr cele de afara se bate cu concurenta, iar rugby si ce mai difuzeaza competitie nationala este faramitura ce mai ramine de la Digi sau Dolce, care nu pot transmite chiar tot. Cel mai tare ramine DigiSport, pina una-alta...
  • adi m adi m
    da, e aceeasi
  • cata cata
    de ce ? ca transmite champions league , meciurile nationalei , meciuri din superliga nationala de rugby ,
  • panait panait
    si ca o completare, tvr n-a platit pentru drepturile de transmisie ale meciurilor Universitatii Craiova, ca acolo nu e guvernare psd.
  • panait panait
    nu e nici o universitatea craiova. e csu craiova. ai luat si tu salariu de la olguta?
  • tudorchirila tudorchirila
    Multumesc pentru lamurire. Este cumva platforma aia care pica in timpul Campionatului European de Fotbal 2012 cind au cedat meciurile catre Romtelecom?
  • adi m adi m
    tvrplus.ro e platforma video a TVR
  • Adi Adi
    TVR a ajuns rusinea televiziunilor din Romania in materie de transmisiuni sportive!!
  • tudorchirila tudorchirila
    Ce post e asta TVR+ ?
  • mile mile
    bun meci

Trimite un comentariu

sus