Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă face Harta parlamentarilor pătaţi

 

Capturaţi ecranul complet 23.09.2013 131607.bmp

România liberă a creat o hartă a parlamentarilor pătaţi, ProSport scrie despre Jocurile de putere din lumea fotbalului înaintea alegerilor pentru FRF.

Paginademedia.ro prezintă în continuare subiectele de pe prima pagină a ziarelor de astăzi.

  • 9 români din 10 nu vor câini pe stradă, titrează Adevărul pe coperta ediţiei de astăzi. Studiul, realizat de INSCOP şi citat de Adevărul, mai spune că românii nu vor să vadă maidanezi, dar au păreri împărţite privind eutanasierea câinilor fără stăpân.
  • Evenimentul zilei îl readuce în atenţie pe fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu: Afacerea imobiliară care îl aduce din nou pe Fenechiu în faţa Justiţiei. Ieşenii care şi-au cumpărat locuinţe în cartierul construit de Fene Grup susţin că sunt monitorizaţi prin camere de supraveghere în propriile case, mai notează publicaţia.
  • România liberă face o trecere în listă a politicienilor cu probleme în Harta parlamentarilor pătaţi. În afara secretarelor, fiilor şi fiicelor baronilor locali, s-au adăpostit în Legislativ şi mulţi politicieni cu probleme de integritate, arată publicaţia.
  • ProSportul de astăzi dezvăluie Jocurile de putere: Au început manevrele pentru alegerile din 2014 la alegerile de la şefia FRF. Mitică Dragomir şi miliardarul Ioan Niculae deschid frontul anti-Popescu, iar Porumboiu ar putea fi contracandidatul surpriză.
  • Revenirea Stelei în capul clasamentului din Liga I este subiectul de copertă al Gazetei Sporturilor. Înapoi în vârf, titrează publicaţia.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus