Skip to main content

Publicis Groupe a devenit acţionar majoritar al Zenith România

 

Zenith_ColGrupul de comunicare Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari din lume, anunţă că a achiziţionat agenţia de media Zenith România. Astfel reţeaua ZenithOptimedia va prelua pachetul majoritar de acţiuni al Zenith România care până acum a fost o agenţie afiliată reţelei.

Publicitate

Maria Tudor, Managing Director, Zenith Romania:

"Am reprezentat cu mândrie ZenithOptimedia în România pentru mai bine de un deceniu. (...) Munca noastră este susţinută de procese, aplicaţii şi metode ale ZenithOptimedia; noi beneficiem de know-how-ul reţelei.

Aceasta este ultima fază a integrării agenţiei în reţeaua globală şi sunt încântată să fac parte din acest proces. Această achiziţie este o dovadă a rezultatelor remarcabile ale operaţiunii Zenith la nivel local şi este un indiciu al angajamentului Publicis Groupe faţă de piaţa românească".

Despre Zenith România

Zenith România, lansată în 2000, oferă servicii precum media buying, media planning, strategie de comunicare, servicii de comunicare digital, cercetare şi evaluare a ROI.

Zenith România are peste 50 de angajaţi şi este unul dintre cele 250 de birouri ale reţelei ZenithOptimedia. Din portofoliul agenţiei fac parte clienţi internaţionali şi locali precum Carrefour, Reckitt Benckiser, L’Oréal, Nestlé, ING Group şi Mercedes-Benz.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus