Skip to main content

Vocea României se bate sâmbătă cu meciul Steaua-Poli Timişoara. Antena face o pauză de Te cunosc de undeva

 

juriu vocea romaniei

Publicitate

Prima ediţie a sezonului Vocea României, de pe Pro TV, nu se va bate sâmbătă cu emisiunea Te cunosc de undeva, programul Antenei 1 care scotea rezultate bune de audienţă.

Sâmbătă, la concurenţă cu debutul Vocea României, Antena 1 are în grilă un meci de fotbal: partida Steaua Bucureşti – Poli Timişoara, din Liga I.

Peste Vocea României şi meciul de fotbal, Kanal D vine cu serialul Iffet.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • parerea mea parerea mea
    va fi interesant de urmarit acest razboi al audientelor. Steaua a obtinut un maxim de 2,5 milioane, pe Pro, la meciul cu Chelsea. Va fi oare in stare sa scoata 1,5 milioane cu Poli Timisoara?!
    Oricum, pentru fanii infocati ai celor 2 posturi, aceasta lupta va fi de conjunctura, nu spune mai nimic despre posturile implicate, mai degraba despre gustul consumatorului.
  • protopopescu protopopescu
    petrus tu esti postac. microbistii se uita acolo unde se difuzeaza meciuri de fotbal. nu conteaza ca e Antena, Pro, Digi sau TVR. cred ca si pe N24 s-ar uita. asa ca nu m-ai sarii repede sa dai cu limba ca nu stiu daca pentru asa comentariu primesti ceva de la stapan. pacat ca Antena 1 nu s-a dezvatat de prostul obicei de a muta programele din grila dupa bunul chef. e bataie de joc la adresa telespectatorilor. sa ne spuna marele cofetar daca la el la fabrica schimba cand avea el chef produsul pe linia de fabricatie.
  • geo geo
    E clar: Antena 1 va fi lider de piata si de audienta, Pro tv va fi pe locul 2 iar Kanal D undeva pe 3-4, la bataie cu Prima...asta ptr ca TVR 1 nu are cum sa scoata audienta cu meciul de fotbal de Liga 2, ASA Târgu Mureş - CSU Craiova ...vor avea citeva zeci de mii de privitori...in cel mai bun caz.
  • Gaetano Gaetano
    Da ce-i Antena 1 ?
  • PETRUS PETRUS
    Eu sunt microbist si in consecinta o sa ma uit la postul Antena 1. Am foarte multi prieteni care sunt microbisti si o sa se uite la Antena 1.
  • mile mile
    pro tv va amana emisiunea pt saptamana viitoare

Trimite un comentariu

sus