Skip to main content

11 Octombrie. Coca-Cola a câştigat Silver Drum pentru Împarte o Coca-Cola cu Adi Despot la B’ESTFEST

 

Publicitate

Sursa foto: IAA
Sursa foto: IAA

COCA-COLA, PREMIATĂ CU SILVER DRUM. Compania Coca-Cola a câştigat Silver Drum pentru Împarte o Coca-Cola cu Adi Despot la B’ESTFEST, la categoria Digital Campaigns, scrie Mediafax. Campania a fost realizată de MRM Romania şi McCann Bucuresti.


Prin intermediul unui banner interactiv, consumatorii Coca-Cola au fost invitaţi să dea curs provocării inedite de a cânta, prin telefon, cunoscuta piesă "Praf de Stele", alături de Adi Despot, solistul trupei Viţa de Vie.
Până la finalul campaniei, peste 1.000 de fani ai trupei au fredonat în întregime melodia, vocile lor acompaniind concertul Viţa de Vie de la B'ESTFEST 2013.
"Acest Duet Banner pe telefon, făcut în premieră absolută, reprezintă acum un nou trend în publicitatea online – implicarea directă a consumatorilor, care începe în online şi apoi se mută în lumea reală", a declarat Nir Refuah, GM MRM Romania and Chief Innovation Officer at McCann CEE.
Coca-Cola câştigă Silver Drum pentru Împarte o Coca-Cola cu Adi Despot la B’ESTFEST


NOI RESTRUCTURĂRI LA REUTERS. Agenţia de presă Reuters prevede restructurări "voluntare", precum şi închiderea birourilor editoriale din Washington, a anunţat, ieri, sindicatul jurnaliştilor Newspaper Guild.
Planul prevede compensaţii financiare mai mari în raport cu contractele standard pentru salariaţii care aleg să plece şi au o vechime în companie de minimum 18 ani, potrivit unui articol publicat pe site-ul sindicatului, care precizează că este vorba de 97 de jurnalişti.
Conducerea a informat în paralel sindicatul despre intenţia sa de a concedia şapte jurnalişti: doi de la New York, care vor fi mutaţi la Bangalore, în India, şi cinci de la Miami, unde agenţia va păstra doar o singură persoană.
Reuters intenţionează să-şi închidă birourile din Washington şi să facă noi restructurări


FACEBOOK, DETRONAT DE TWITTER ÎN SUA. Platforma de socializare Twitter a detronat reţeaua Facebook în rândul adolescenţilor americani, potrivit rezultatelor unui studiu efectuat de o bancă comercială din Statele Unite ale Americii, scrie Mediafax.

Astfel, 26% din cei 8.600 de adolescenţi intervievaţi preferă Twitter, iar numai 23% utilizează reţeaua Facebook şi Instagram, potrivit rezultatelor studiului efectuat de banca comercială Piper Jaffray.
Un studiu realizat de Piper Jaffray la începutul acestui an arăta că 30-33% dintre adolescenţii americani preferau atunci să folosească Facebook în detrimentul Twitter.
Twitter detronează Facebook în rândul adolescenţilor americani


HUFFINGTON POST ÎN GERMANĂ. Versiunea în limba germană a Huffington Post, cunoscutul site de informaţii american, a fost lansată oficial ieri în Germania, Austria şi Elveţia şi doreşte să devină în următorii cinci ani unul dintre cele mai importante cinci portaluri de informaţii germanofone, scrie Mediafax.
Această ediţie are sediul general la Munchen, în sudul Germaniei, iar site-ul acesteia este administrat de Tomorrow Focus, filiala grupului mass-media Hubert Burda (care deţine peste 80 de publicaţii, inclusiv Bunte şi Elle) cu care Huffington Post s-a asociat.
Huffington Post şi-a lansat oficial ediţia în limba germană


TWITTER VA AVEA UN BUTON PT EMISIUNI TV. Twitter şi grupul american de televiziune prin cablu Comcast au anunţat, miercuri, că au încheiat un parteneriat pentru a facilita accesul la un program televizat pornind de la un mesaj postat pe această platformă de microblogging, scrie Mediafax.

Concret, un buton denumit "see it" ("priviţi") va apărea sub un tweet consacrat unui anumit program. Printr-un click făcut pe acel buton, utilizatorul va putea să urmărească emisiunea respectivă, în direct sau prin sistemul VoD (Video on Demand), şi chiar să o înregistreze. Butonul va începe să apară pe Twitter în noiembrie şi va funcţiona în prima perioadă doar pentru utilizatorii care sunt abonaţi la serviciile companiei de cablu Comcast şi pentru emisiunile filialei acestui grup, NBCUniversal, precum "The Voice" şi "Saturday Night Football".

Twitter va avea un buton care va permite vizionarea unor emisiuni TV

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus