Skip to main content

PENTRU CE? Corina Dănilă, trimisă la Las Vegas. Vedetele TVR, prin toată Europa doar pentru o lansare de grilă, la bătaie cu Vocea României

 

tvr
Clădirea TVR va fi luminată şi filmată din elicopter în emisiunea de lansare a grilei

Publicitate

În plină perioadă de criză şi pe un interval orar la care concurează direct cu show-urile momentului, TVR se aruncă într-un spectacol grandios, cu vedete care transmit din toată lumea, filmări din elicopter şi focuri de artificii.

Vedetele TVR au fost trimise în toată lumea doar pentru un spectacol de lansare de grilă. Corina Dănilă este la Las Vegas, iar alte nume vor transmite, mâine, din mai multe capitale europene.

TVR – România fără frontiere. Aşa se numeşte spectacolul cu care postul public vrea să dea lovitura, mâine seară, de la 20.30, pe un interval în care se bate direct cu Vocea României, de pe Pro TV, cu show-ul Te cunosc de undeva (Antena 1) şi cu serialul Iffet (Kanal D).

Spectacolul TVR marchează lansarea grilei de toamnă şi se va da, simultan, pe toate canalele - TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional - şi online pe TVR+

Ce a ales să facă TVR pentru acest spectacol?

  • Corina Dănilă transmite de la Las Vegas, de unde „ ne va conecta la frecvenţa festivalului diasporei româneşti din SUA”. La Las Vegas sunt plecaţi şi Claudiu Săftoiu (directorul TVR) şi Claudiu Lucaci (şeful ştirilor).
  • Alte vedete vor avea intervenţii în direct din alte ţări europene:

- Moise Guran, de la Londra
- Smaranda Vornicu - Paris
- Ramona Bădescu - Roma
- Cătălin Ştefănescu - Belgrad
- Iuliana Marciuc - Madrid
- Eveline Păuna - Chişinău
- Marina Constantinescu - Viena
- Monica Ghiurco - Budapesta
- Mihai Constantin - Bruxelles

  • Iuliana Tudor este gazda spectacolului din Studioul 3 al Televiziunii Române. Îi va avea alături de ea, pe rând, pe Andreea Marin, Lucia Hossu-Longin şi Mitică Popescu.
  • Din studioul Ştirilor, Alina Stancu şi Mircea Radu vor anunţa noutăţile toamnei în programele informative ale TVR 1 şi TVR 2
  • Prezentatorii TVR aflaţi la studiourile teritoriale vor avea intervenţii în direct din Iaşi (Irina Păcurariu), Cluj-Napoca (Ramona Porumb), Timişoara (Andrei Boroşovici), Târgu Mureş (Lacrima Balint) şi Craiova (Alina Şerban)
  • Vor cânta, în spectacolul de pe TVR: Iris, VH 2, Mike Godoroja & Blue Spirit, orchesta Filarmonicii Banatul din Timişoara, Corul Madrigal, Maria Ciobanu, Nicolae Furdui Iancu, Cristian Pomohaci, ansamblul Cindrelul - Junii Sibiului.
  • Show-ul va fi unul interactiv, cu concursuri pentru publicul larg, dar şi cu filmări din elicopter, spectacol de artificii şi momente flash-mob în Bucureşti şi alte oraşe.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Baba Safteaua Baba Safteaua
    In Tvr se face economie la....hartieeeee!!!! Prezentatorii cica intra fara hartii printate, pentru ca nu au bani...imprimantele nu mai functioneaza, prezentatorii vin cu haine de acasa si nesimtitii astia se dus in Las Vegas??? Ce rusine fara margini!!!
  • livia pila livia pila
    Astept niste demisii dupa marele esec de ieri. Saftoiu, Zgabercea, Irina Radu (Baba Rada) aveti hirtie si pix? Repejor, nepriceputilor! DEMISIA!!!!!!
  • vivisec vivisec
    Penibila asa zisa lansare a tvr-ului de sambata seara.niciei nu au inteles ce au vrut sa faca.bine ca au avut minunatele transmisiuni din lumea intreaga, motiv de plimbare pt vedetele de 0.2 audienta .
  • zgabercea zgabercea
    Draga ELWIS SAFTOIU,
    Afla despre mine ca sunt bine,smecheriile merg iar slugile noastre sunt credincioase(NANOVEANU,DEMETER,IRINA RADU,GHERGHESCU,LIANA SANDULESCU etc).Planu de redresare al TVR -ului n-are nicio sansa dar asta nu conteaza.DISTREAZA-TE bine viziteaza locuriile natale ale tizului tau si restul lasa pe mana mea ca stiu ce am de facut!A,si cheltuie banii TVR -ULUI LA RULETA,oricum datoria e mare si va fi si mai mare.Noi sa fim sanatosi si cei care ne-au pus in functii sa traiasca!!!
  • cornel nutu cornel nutu
    saftoiu,zgabercea la Puscarie!!!!.
  • cercel zisu cercel zisu
    De unde asa multa competenta pe umerii celor doi constanteni, zgabercea si nimeni nanoveanu-n drum.cred ca nici ei nu realizeaza ce li se intampla .lung drumul de la neptun tv la Tvr. 0are buhaitul Nicusor Constantinescu, baronul de la constanta, e multumit de slugile lui?
  • cercel zisu cercel zisu
    La tvr bataia de joc a ajuns la rang de arta.sleahta de neprofesionisti care conduve tvr-ul nu stie ce sa mai faca si cum sa isi umple buzunarel mai repede.pacat ca nu se vad mai repede toate mizeriile pe care "profesionistii " din tvr le fac.aceleasi audiente minuscule, aceleasi vedete obosite, dar alti sefi pusi politic, dornici sa isi dovedeasca asa zisa competenta.
  • Legenda Palatului Legenda Palatului
    nici o vorba despre tichia de margaritar?
  • Reporter Reporter
    Operatiunea este o fantastica sifonare de bani, mascata abil.
    Apropo, Coria Danila nu fusese salvata de la concediere pe ideea ca e un caz social dramatic? Era pe lista sa fie data afara, adica nu era buna, a fost tinuta deci din mila, iar acum e in cea mai tare deplasare posibila? Iar Lucaci si Saftoiu ce cauta la Las Vegas, ca doar n-au nimic de transmis?! Atarna pe acolo pe banii contribuabilului....
  • Gigel Gigel
    Marina va avea emisiunea "37 de grade celsius"...nu mai e divertisment si e si la o ora matinala...la care nu prea o concureaza nimeni...si dupa cum se zice "cand participi de unul singur...iesi in totdeauna pe locul 2" :)))
  • Gigel Gigel
    Corina Dănilă era cat pe ce sa fie data afara si acum a ajuns varf de lance...
  • Gigel Gigel
    daca tot fura bani macar sa ii foloseasca sa faca emisiuni nu sa ii bage integral in buzunar...
  • ... ...
    ce audiente are icomedy?
  • Memphis Mafia Memphis Mafia
    :) Eu auzisem ca inca traieste undeva in Hawai...
  • adi adi
    Si toate astea pe banii nostri!!!TVR a ajuns sa faca rating mai mic cu Steaua-Chelsea decit Protv cu Steaua-Avantul Barsana!!!! TVR a fost depasita de Dolce si Digi !!

Trimite un comentariu

sus