Skip to main content

Dansez pentru tine revine pe 18 octombrie cu al 14-lea sezon

 

Dansez pentru tineCel de-al 14-lea sezon al show-ului Dansez pentru tine va debuta pe 18 octombrie, la ProTV. Reprezentanţii postului spun, într-un comunicat de presă, că în noul sezon "nivelul competiţiei creşte, iar regulile se înăspresc".

Publicitate

Emisiunea, în care opt concurenţi luptă pe ringul de dans pentru o cauză nobilă, este difuzat vinerea de la ora 20.30.

Câteva dintre regulile competiţiei

Pentru prima ediţie a emisiunii, coregraful fiecărei perechi va fi stabilit prin tragere la sorţi. La finalul primei ediţii, echipa care se va situa pe primul loc îşi va putea păstra componenţa şi va putea alege un stil de dans cu care să impresioneze publicul săptămâna următoare.

Restul echipelor ar putea fi puse în situaţia de a avea un alt coregraf, în funcţie de decizia juriului, concurenţii fiind astfel nevoiţi să demonstreze că profesionalismul este cel care îi caracterizează şi că pot face echipă imbatabilă cu orice coregraf al emisiunii.

Stilurile de dans pe care se vor întrece concurenţii

Printre noi stiluri de dans pe care concurenţii se vor întrece în acest sezon se numără: Vogue, lyrical şi Lindy Hop. Nu vor lipsi nici stiluri precum: vals, tango, cabaret, dansuri vechi, rock’n’roll, R&B, reggaeton, striptease, Bollywood, dans ţigănesc şi dans în ploaie.

Ca şi în sezoanele precedente, cei clasaţi pe ultimele două locuri intră la duel, iar publicul este cel care decide echipa care îşi continuă lupta în ringul Dansez pentru tine, însă juriul îşi păstrează dreptul de a reformula echipele după eliminarea unuia dintre concurenţi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Carmen Carmen
    As urmari cu drag emisiunea ,,dansez pentru tine ,, daca sotia lui Mihai Petre nu s-ar fi implicat, am senzatia ca ne sfideaza cu nerusinarea. Oare nu mai exista dansatori in Romania care ar fi putut juriza?
  • Adriana Adriana
    nu vreau sa comentez cazul din Barlad, nu vreau sa fiu meschina, `l cunoastem foarte bine.....him nu comentam, dar...........daca vreti sa aveti credibilitate ar trebui sa raspundeti la apelurile disperate ale unor familii care trec prin situatii la limita dintre viata si moarte. Acum cateva zile s-a incercat un apel prin emisunea lui Maruta pentru un caz- un tanar de 19 ani din Barlad Marius -Cristian Cristea, are nevoie urgent de ajutorul nostru- trebuie sa suporte o interventie chirurgicala pe cord deschis-. I-ar fi necesar un dispozitiv care ar costa 4048 Eur- familia lui nu dispune de atati bani. hai oameni buni sa-l ajtam . Va las numarul de telefon al familiei Cristea (0735860095) pentru a lua relatii sau sa va puna la dispozitie dosaul medical sa vedeti ca este un caz real. Nu au primit nici un raspuns. Dovediti-ne ca sutem ascultati .Asteptam un ajutor cat de mic.Cea care va apeleaza este colega cu mama baiatului in cauza. Va multimim oricare ar fi raspunsul dumneavoastra.
  • Gaetano Gaetano
    Nu ! Sta Vantur 2 trepte mai jos.
  • Marta Marta
    Banica s-a urcat pe scaun?

Trimite un comentariu

sus