Skip to main content

Ilinca Vandici, Ruby, Sore, Falemi şi Giani Kiriţă, printre vedetele Dansez pentru tine

 

Dansez pentru tine

Publicitate

Fotbalişti, vedete de televiziune şi artişti vor concura în cea de-a 14-a ediţie a show-ului Dansez pentru tine, care debutează pe 18 octombrie la Pro TV.

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Ilinca Vandici, Ruby, Sore şi Dima din LaLa Band, Falemi Nana, Giani Kiriţă şi Sorin Brotnei sunt cele opt vedete care participă în această toamnă la Dansez pentru tine.

Sore şi Dima din LaLa Band vor lupta în paşi de dans pentru împlinirea visului partenerilor lor. „Sunt o fire competitivă, funcţionez bine sub stres şi îmi place să îmi testez limitele. Am visat dintotdeauna să particip la Dansez pentru tine, pentru că am crescut practic cu acest show”, a spus Sore. „Să ajuţi pe cineva este un lucru foarte frumos şi mereu când am posibilitatea să ajut, fac asta”, a precizat Dima.

Sportivii Falemi Nana şi Giani Kiriţă deţin un mare avantaj: sunt obişnuiţi cu antrenamentele zilnice şi cu regimul dur din cantonamente. “Va fi un test pentru mine, căci vreau să dovedesc, o dată în plus, că pot să fiu versatil, că pot să fiu bun în ceea ce fac”, a declarat Falemi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dragos dragos
    Bebelusa era deja libera la acea data. Nu mai avea contract cu Prima.
  • adi adi
    Poate nu a realizat nimeni dar Felemi si Kirita sunt jucatori de...culoare!La propriu.
  • geo geo
    Ok...de acord...numai ca au existat si mici exceptii, a se vedea bebelusa Oana de la Prima tv si Kiss fm, prezenta in sezonul trecut, daca nu ma insel...si avem atitia artisti de exceptie, din diferite domenii, actori si interpreti buni, cunoscuti, care si-ar putea sacrifica din timp ptr cauze nobile...
  • cristina cristina
    Geo nu se poate ! In general fiecare trust de presa sau casa de productie isi leaga vedeta de glie . Tipul de contract practicat cuprinde o clauza de exclusivitate. Daca vrei sa apari la protv tu fiind vedeta intact sau antena gruop trebuie sa ceri acordul celor fin managmentul Intact. Si aia oricum nu-si dau acordul ! :)
  • geo geo
    Aproape jumatate din "vedete" sunt legate, prin diferite contracte, cu MediaPro. Poate ar trebui contactate si "vedete" ale posturilor concurente, actori si cintareti de succes, ptr ca o emisiune cu de alde Falemi, Giani Kiriţă şi Sorin Brotnei nu are "greutate"...
  • Adi Adi
    Trist, într-adevăr. De jumătate din aceste vedete „de tabloid” nu am auzit până acum.
  • geo geo
    s-a rasturnat carul cu vedete la Media Pro...au cam saracit daca astea sunt vedetele...au ajuns sa aduca in emisiune fosti fotbalisti de mina a doua precum Falemi Nana si Giani Kiriţă...mai degraba in aduceau pe Mitea, ca si asa nimeni nu il mai baga in echipa

Trimite un comentariu

sus