Skip to main content

Las Fierbinti, depasit de Next Star in orase. Comedia, pe primul loc la nivel national

 

Las fierbinti echipa

Publicitate

Primul episod din acest sezon al serialului Las Fierbinti a avut succes mai mult la nivel national si pe publicul comercial. La orase, comedia a fost depasita (la mica diferenta) de emisiunea Next Star, prezentata de Dan Negru pe Antena 1.

Paginademedia.ro va prezinta audientele de la primul episod Las Fierbinti al sezonului:

NATIONAL. Las Fierbinti a fost vazut, la nivelul intregii tari, de peste doua milioane de romani pe minut. La 200.000 de telespectatori in urma a fost Antena 1, cu Next Star. Restul plutonului a avut ratinguri mult mai scazute.

URBAN. La orase, Las Fierbinti a fost pe locul doi. Pe prima pozitie a fost Next Star, cu o medie de 1,02 miloane de telespectatori. Pro TV a fost dupa Antena 1, la o diferenta de 18.000 de telespectatori pe minut. Si la nivel urban, celelalte posturi s-au clasat cu mult in urma primelor doua.

COMERCIAL. Pe publicul intre 18 si 49 de ani, Pro TV a fost pe prima pozitie. Pe intervalul Las fierbinti, pe Pro TV s-au uitat, in fiecare minut, 653.000 de telespectatori din aceasta categorie (11,7 rating). In acelasi timp, Next Star avea 435.000 de persoane din zona comerciala (7,8 rating).

Audienta posturilor TV, joi, 3 octombrie, pe intervalul Las Fierbinti, la nivel NATIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
Pro TV 2.019.000 10,6 18,6
Antena 1 1.813.000 9,5 16,7
Kanal D 950.000 5 8,8
Acasa TV 717.000 3,8 6,6
Antena 3 524.000 2,8 4,8

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV, joi, 3 octombrie, pe intervalul Las Fierbinti, in mediul URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 1 1.021.000 9,7 17,7
Pro TV 1.003.000 9,6 17,4
Kanal D 371.000 3,5 6,4
Antena 3 362.000 3,4 6,3
National TV 318.000 3 5,5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mrg mrg
    Las fierbinti e asa si asa.La NEXT STAR NU MA UIT ca e NEGRU.
  • vasilika vasilika
    "next star" e adevarul divertisment, nu ma mira audientele....
  • agent ss agent ss
    next star cea mai marfa emisiune din tara nici nu ma mira ca le depaseste pe toate pentru ca aure in spate numai profesionisti care se ocupa de aceasta emisiune.respect pentru ei.
  • Yoana Yoana
    nu se compara emisiunea prezentata de dan cu prostia aia de serial. next star chiar e o emisiune buna, care promoveaza talentul tinerilor. e minunat, in conditiile in care in tara asta nu se da 2 bani pe tineri, pe talentul lor si pe viitorul lor
  • protopopescu protopopescu
    petrus e normal sa nu iti placa deloc comedia de la Pro. tu esti obisnuit cu dramele din Antena. Tati l-au ridicat pe sorin, ce ma fac? cine mai linge acadeaua? lasand gluma la o parte bravo Negru. demonstrezi ca inca se poate. nu te mai vrea nimeni, toti o iau razna cand aud ca trebuie sa prezinti tu ceva, dar pana la urma faci rating. Emisiunea e chiar simpatica. si daca Antena reuseste cumva sa treaca iar pe primul loc la divertisment cu atat mai bine pentru noi, telespectatorii.
  • PETRUS PETRUS
    Urmaresc cu interes emisiunea lui Dan Negru. Nu imi place deloc comedia de pe Pro tv.
  • Maya Maya
    Next star este o emisiune foarte frumoasa. Cand vezi minunatiile alea de copii cum canta ti se zburleste parul pe maini, las fierbinti s-a cam sters.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Acum se vede.
  • villy villy
    Nu se vede tabelul pentru urban.

Trimite un comentariu

sus