Skip to main content

Mihaela Rădulescu, la Dansez pentru tine

 

mihaela radulescu dansez

Mihaela Rădulescu, în paşi de dans. Vedeta va apărea în ediţia de vineri a show-ului Dansez pentru tine de la ProTV, unde va dansa pentru un caz umanitar.

“Dansez pentru visul unui copil talentat, a cărui poveste m-a chircit de durere… Aşa cum mi se întâmplă de câte ori aud că un copil strigă de dorul mamei lui şi că se zbate în nevoi inimaginabile. Sper să găsim împreună o cale să-l ajutăm şi dacă de dansul meu depinde, atunci să ştiţi că voi dansa grozav, numai să ştiu că acest copil va zâmbi fericit, în braţele mamei lui şi că familia lui va avea o viaţă mai bună”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu dansează pentru Sabin Cojocaru, de 14 ani, din Dorohoi. Pasionat de dans, Sabin a luat contact cu această formă de artă pe când avea doar cinci ani. A învăţat singur mişcări de dans care mai de care mai spectaculoase urmărindu-şi la televizor artiştii preferaţi, iar mai apoi a fost remarcat de un coregraf în cadrul unui eveniment. Este fan înfocat al lui Michael Jackson şi îşi doreşte să poată dansa într-o zi la fel ca el.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    mihaiela, o pupaza devoratoare de barbati cu bani multi iar cei mai mici ca ia cu hadaragu mare.
  • gigi gigi
    Audiente sub target, protv-ul pluseaza.

Trimite un comentariu

sus