Skip to main content

O dată-n viaţă, la prima difuzare joia. Ce a făcut Iuliana Tudor, într-o seară cu Next Star şi Las Fierbinţi

 

iuliana tudor

Publicitate

AUDIENŢE. Iuliana Tudor a prezentat O dată-n viaţă pentru prima dată într-o seară de joi. A fost ratingul peste ce scotea programul când era în grilă vineri?

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele de aseară:

NAŢIONAL. Emisiunea Iulianei Tudor (întinsă pe trei părţi, până la miezul nopţii) a avut o medie de 558.000 de telespectatori pe minut, la nivelul întregii ţări. A fost pe locul patru, într-o seară în care topul a fost condus de Antena 1, cu Next Star şi Dan Negru. Antena 1 avea, pe intervalul Iulianei Tudor, o audienţă de peste trei ori mai mare decât a postului public.

În sezonul trecut, când O dată-n viaţă era vinerea, programul Iulianei Tudor a avut o medie de 850.000 de români pe minut la fiecare ediţie.

URBAN. La oraşe, Iuliana Tudor a fost pe locul cinci, cu 210.000 de persoane pe minut. Pe intervalul emisiunii, pe primul loc a fost tot Antena 1, cu peste un milion de telespectatori de la oraşe.

În sezonul trecut, O dată-n viaţă avea, în medie 340.000 de orăşeni în fiecare minut, la fiecare ediţie.

Audienţele posturilor TV pe intervalul emisiunii O dată-n viaţă, joi 10 octombrie, la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 1 1.630.000 8,6 19,4
Pro TV 1.313.000 6,9 15,6
Kanal D 722.000 3,8 8,6
TVR 1 558.000 2,9 6,6
Antena 3 423.000 2,2 5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţele posturilor TV pe intervalul emisiunii O dată-n viaţă, joi 10 octombrie, în mediul URBAN:

Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 1 1.005.000 9,6 21,6
Pro TV 646.000 6,2 13,9
Kanal D 289.000 2,8 6,2
Antena 3 280.000 2,7 6
TVR 1 210.000 2 4,5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • olariucoca olariucoca
    Buna seara .As dori sa stiu si eu cum se poate participa la aceasta emisiune tinind cont ca sint o persoana simpla normala ,nu sint nici vedeta si nici persoana publica,Va multumesc
  • albert albert
    de ce nu si profesionistii MOSTENIREA CLANDESTINA sau ORA REGELUI
  • Josua Josua
    iar tvr2 pe vremea cand se adresa tinerilor a adus pt. prima data in ro seriale ca FAMILY GUY FUTURAMA HUSTLE HOTEL BABILON si alte seriale BBC lansand un curent urmat de pro tv si posturile cu seriale de acum
  • Josua Josua
    locul 4 din peste 100 de televiziuni... oricum tvr-ul are programe superioare calitativ unor posturi private, si audiente mai mari decat ale altor posturi publice din europa.
  • Andrei Andrei
    Next Star este emisiunea mea preferata !!! copii sunt absolut geniali, talentati si foarte dragalasi. Romania are nevoie de promovarea tinerilor!!!
  • iulia iulia
    Da ma...si marmota ce facea? Du-te cu ProsTV-u tau si lasa-ne.
  • cristi cristi
    Deci emisiunea Next Star este o emisiune jos pălăria, merita locul 1
  • PETRUS PETRUS
    In fiecare seara de joi urmaresc cu mare drag copiii talentati pe care ii avem in aceasta tara. Emisiunea Next Star este emisiunea pe care o prefer.
  • Jix Jix
    E normal ca next star sa fie nr 1, promoveaza niste minunatii de copii foarte dragalasi. Avem nevoie in Romania de promovarea tinerilor!
  • Yoana Yoana
    emisunile antenei demonstreaza inca o data ca nu au termen de comparatie cu alte emisiuni tv difuzate
  • CosmiX CosmiX
    Next Star e o emisiune foarte faina. nu e de mirare ca are atat de mult rating. o emisiune de genul celei prezentate de Iuliana Tudor nu are cum sa ii faca concurenta
  • Mihai Mihai
    Este o emisiune de calitate; daca era la Pro, facea 2 milioane rating.
  • rivo rivo
    Daca a reusit sa concureze cu asemenea eminisuni si sa faca si rating din punctul meu de vedere e o performanta.
  • mile mile
    andreea esca e baba
  • mile mile
    tvr are cel mai bun program - garantat 100%, NOCTURNE , TEATRU TV , duminica in familie, de la a la infinit, pretuieste viata, memorialul durerrii, filme de arta

Trimite un comentariu

sus