Skip to main content

PRESA DE AZI. Noile magazine online ale Avon, pe prima pagină a trei ziare

 

PRESA DE AZI 29 OCTPrimele pagini ale ziarelor Adevărul, Evenimentul zilei şi Libertatea sunt identice. Motivul? Compania de cosmetice Avon a cumpărat primele pagini ale celor trei publicaţii  pentru a-şi promova noile magazine online, lansate astăzi.

Publicitate

Mesajul care stă scris pe copertele celor trei publicaţii este acelaşi - “Astăzi am lansat cel mai mare lanţ de magazine online”.

Branduirea primelor pagini ale ziarelor este o practică obişnuită. În ultima perioadă, înaintea fiecărui meci al Naţionalei, Timişoreana a cumpărat primele pagini ale ziarelor de sport pentru a susţine echipa României şi, implicit, pentru a-şi promova produsul.

Evenimentul zilei şi Libertatea au ales să dubleze pagina publicitară, însă Adevărul a intrat direct în subiectele de astăzi din a doua pagină a ziarului.

Evaziunea de 50 de milioane de euro, pe prima pagină din EVZ şi RL

Evenimentul zilei şi România liberă îşi deschid ediţia de astăzi cu articole despre evaziunea fiscală de 50 de milioane de euro în care au fost implicaţi senatorul PSD Nicolae Bădălău şi procurorul-şef Angela Nicolae.

“Senatator şi procuror-şef, protectorii unei evaziuni de 50 de milioane de euro”, titrează România liberă pe prima pagină. Iar Evenimentul zilei vine cu un titlu asemănător: “Un senator şi o procuroare au favorizat o evaziune de 50 de milioane de euro”.

“Bădălău este acuzat că ar fi făcut demersuri atât la nivelul conducerii Agenţiei Naţionale pentru Administrare Fiscală (ANAF), cât şi pe lângă persoane cu funcţii în instituţii de stat din judeţul Giurgiu pentru ca una dintre companiile implicate în reţeaua de evaziune fiscală să primească de la APIA suma de 2.778.000 lei, care a fost folosită în scopuri nelegale”, scrie pe prima pagină România liberă, ziar editat de Medien Holding.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, subiectele de pe primele pagini ale celorlalte ziare.

  • Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu subiectul scutului american antirachetă de la Deveselu. Ziarul titrează pe prima pagină: “Deveselu: americanii pregătesc terenul pentru 24 de rachete”.

“Reprezentanţi ai NATO, ai Pentagonului şi ai Ambasadei SUA, dar şi oficiali români, în frunte cu preşedintele Traian Băsescu, au inaugurat, ieri, lucrările la baza militară de la Deveselu. În doi ani, Guvenul american va amplasa aici un scut antirachetă”, scrie Adevărul, în pagina doi.

  • Gazeta Sporturilor tratează pe prima pagină un subiect legat de greşelile făcute de arbitrii în favoarea echipei Steaua. “Cu arbitrii spre 25!”, titrează GSP.

“Actuala stagiune prpune o campioană absolută a erorilor de arbitraj, fără precedent în ultimii 6 ani. Arbitrii, cele mai bune achiziţii ale Stelei”, mai scrie ziarul de sport deţinut de grupul Intact.

  • ProSport îşi deschide ediţia de astăzi cu un subiect despre cum “Alin Simota, fostul patron al Jiului, şi-a terorizat un jucător, Dan Glădeanu, forţându-l sp semneze că renunţă la restanţele financiare”. “Fotbal cu briceagul la gât”, este titlul de pe prima pagină din ProSport.
  • Click!: Angela Gheorgiu şi-a tras iubit cu 22 de ani mai tânăr
  • Libertatea: Ioan Gyuri Pascu: “Locuiesc singur-cuc, cu chirie”

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus