Skip to main content

PRESA DE AZI. ProSport face calcule în Matematica Stelei

 

Capturaţi ecranul complet 24.10.2013 104131.bmp

ProSport face Matematica Stelei, iar Adevărul îl pune pe copertă pe chirurgul din Iaşi, acuzat că ar fi luat şpăgi estimate la un milion de euro.

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi:

  • Adevărul este pe urmele ortopedului Paul Botez, medic în Iaşi, care este la un pas de a fi trimis în judecată pentru că ar fi luat mită în valoarea totală de un milion de euro. Chirurg prins cu şpăgile trecute în agendă: 1 milion de euro, titrează publicaţia.
  • ProSport vrea să desluşească Matematica Stealei. Campioana jonglează cu cifrele: la fotbal, are un punct din nouă în Ligă, dar la capitolul fani a devenit prima echipă care a adunat un milion de suporteri pe Naţional Arena
  • EVZ rămâne în zona justiţiei cu un subiect despre Cârtiţa din crima organizată: Hoţii erau protejaţi de comisarul-şef Berbeceanu încă din anul 2002.
  • România liberă merge pe politică: Cum a ajuns Crin Antonescu cel mai antioccidental candidat la Cotroceni. Liderul PNL se pregăteşte pentru cursa prezidenţială, deşi poartă cu el un bagaj încărcat cu atacuri la adresa partenerilor strategici, scrie publicaţia pe coperta de astăzi.
  • Click! pune pe copertă o fotografie cu fiul Mădălinei Manole, acum în vârsta de patru ani. Titlul de prima pagină este în stilul tabloid al publicaţiei: Uite ce a crescut băieţelul Mădălinei Manole!

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus