Skip to main content

PRESA DE AZI. România - Grecia a trezit imaginaţia ziarelor de sport. GSP: Am picat pe subiect, acum să-l şi rezolvăm. Teorema lui Piţiagora

 

ziarele de sport 22 octZiarele de sport îşi încep ediţiile de astăzi cu articole despre tragerea la sorţi, care a avut loc ieri la sediul FIFA de la Zurich şi în urma căreia s-a stabilit că Romania va întâlni Grecia în meciul de baraj pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia 2014.

Publicitate

Gazeta Sporturilor şi ProSport s-au întrecut în titluri şi ilustrări cât mai creative pentru primele pagini.

Astfel, Gazeta Sporturilor titrează pe prima pagină: "Am picat pe subiect, acum să-l şi rezolvăm. Teorema lui Piţiagora".

Ziarul deţinut de trustul Intact scrie pe prima pagină "jucăm cu Grecia, primul meci la Atena, pe 15 noiembrie, iar returul la Bucureşti, 4 zile mai târziu. E tot ce ne-am dorit mai bun pentru acest baraj care ne poate duce la Mondialele din Brazilia!".

ProSport are pe prima pagină imaginea unui timbru poştal pentru Campionatul Mondial din Brazilia. "Să ne scrieţi!", este titlul dat de cotidianul de sport editat de Mediafax Group.

ProSport scrie pe prima pagină că "o ţară întreagă, mai puţin Piţurcă, a vrut Grecia la baraj şi Grecia a venit. Acum fix 20 de ani, în drum spre America, Generaţia de Aur avea momentul Cardiff. Pe 15 noiembrie, generaţia lui Marica şi Chiricheş poate avea momentul Atena în drum spre Brazilia".

Adevărul şi România liberă au pe prima pagină articole despre protestele faţă de exploatarea gazelor de şist şi despre aceste resurse.

Adevărul scrie că "Biserica Ortodoxă Română a devenit unul dintre principalii jucători ai protestelor faţă de explorarea şi exploatarea gazelor de şist. Oficial, instituţia nu a prezentat un punct de vedere referitor la această problemă. În culise, a dezvoltat o adevărată structură de rezistenţă, condusă şi de preoţi, care incită spiritele în stradă". Cotidianul titrează pe prima pagină: "Preoţii se infiltrează în cruciada contra exploatării gazelor de şist. Antişistul".

România liberă face o hartă a gazelor de şist din România.

Ziarul editat de Medien Holding scrie pe prima pagină că "în acest moment, există 60 de perimetre în toată ţara în care se caută petrol şi gaze".

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Evenimentul zilei: "Cătălin Voicu, tun de 500.000 de euro la umbra Romsilva" - "Regia naţională a pădurilor Romsilva a plătit, în 2007, mai bine de jumătate de milion de euro pentru o pădure fantomă din Singureni - Giurgiu şi un complex de vânătoare construit ilegal, aflate în proprietatea tatălui fostului parlamentar Cătălin Voicu", scrie EVZ pe prima pagină.
  • Libertatea: Banca vrea să-i ia banii de la Dansez pentru tine. Fostul fotbalist Nana Falemi este acuzat că nu şi-a plătit toate ratele la bolidul Audi A6 achiziţionat în urmă cu doi ani
  • Click!: "Eleva lui Mazăre" nu mai are bani nici de benzină
  • Naţional: Rebeliune liberală la Ministerul de Interne!

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    Nu voiam cu Croatia, cu Grecia e acceptabil.

Trimite un comentariu

sus